Az ELTE Alumni Alapítványa támogatja a jövő fiatal tehetségeit

Az Alumni Alapítvány a 2013-ban útjára indított ösztöndíjprogram keretében idén négy tehetséges, kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, szociálisan rászoruló hallgatót támogat.

A 2007 óta működő Alumni Program elsősorban a volt ELTE egyetemi polgárokat igyekszik összehozni, főként karrierépítésük céljából. A program az egyetem alatt kialakult közösségek fenntartásában is sokat segít, például olyan programok rendezésével, mint az Alumni Est, amely idén február 13-án lesz.

Mivel az Alumni Alapítvány közhasznúan működő szervezet, lehetőség van a jövedelemadó 1%-ának felajánlására, amelyből először a 2013-as évben finanszíroztak ösztöndíjprogramot. Ennek célja, hogy a pályázaton leginkább alkalmasnak talált, kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező és szociálisan rászoruló hallgatók mesterképzésének költségeit átvállalja a szervezet, amellyel tevőlegesen járulhat hozzá a kiemelkedő képességű fiatalok egyetemi tanulmányainak befejezéséhez.

A pályázati anyagok és az interjúk eredményei alapján az ELTE Alumni Alapítvány Kuratóriuma döntött arról, kinek szervez adománygyűjtést: idén négy mesterképzésen részt vevő hallgató kap ösztöndíjat: Dudlák Tamás, Moór István, Morvay Gergely és Tóth Edina. A kampány során az elnyerhető maximális összeg hallgatónként a hátralévő félévek költségtérítésének összege.

Az ELTE Alumni Alapítványa 2015. március 10-ig várja a tetszőleges összegű hozzájárulásokat a hallgatók költségtérítésének támogatásához. Az átutalás közleményében a támogatandó hallgató nevét szükséges megjelölni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy az utalások összegéből az ösztöndíjasok egyenlő mértékben részesülnek. Mindezen felül a közelgő Alumni Esten is lehetőség nyílik majd az adományozásra.

Az Alapítvány az ELTE jelenlegi, valamint jövőbeli partnercégeitől is szívesen fogadja az adományokat, cserébe összegtől függően megjelenési lehetőséget is biztosít egyes egyetemi felületeken.

Bankszámla adatai:

ELTE Alumni Alapítvány
Számlaszám: MKB 10300002-10408814-49020010

További információ:

Páli Nóra
Alumni program-koordinátor
pali.nora@karrier.elte.hu, 06 (1) 411 6500/8265

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]