„Élet Down-szindrómával”

Szeptember 25-én „Élet Down-szindrómával” címmel tart konferenciát a Down Egyesület az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán.

A 2014. szeptember 25-én (csütörtökön) 10 és 16 óra között megrendezésre kerülő konferencia egy kétéves, nemzetközi program lezárása, melynek célja egy olyan DVD elkészítése volt, ami Down-szindrómás gyermekeket és fiatalokat nevelő szülők, illetve a velük foglalkozó szakemberek számára tartalmaz oktató filmeket.

A konferencia programjai között szerepel többek között az elkészült DVD bemutatása, Down-szindrómás gyermekek egészségügyi ellátásáról, integrációjáról, munkavállalásáról szóló előadások, továbbá egy kerekasztal beszélgetés a 14 év feletti Down-szindrómás fiatalok mai magyarországi helyzetéről. Az eseményen 13.30-tól Markos Ádám esélyegyenlőségi referens is előadást tart „Fogyatékossággal élő fiatalok munkavállalási helyzete” címmel.

Az esemény regisztrációköteles, részvételi szándékotokat ITT jelezhetitek, további részletekről és a programról pedig ITT olvashattok!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]