Július 3. éjfélig még kitölthetitek az OMHV-t!

Ezzel pedig akár laptopot is nyerhetsz!

A Hallgatói Munka Oktatói Véleményezése kérdőíveket minden félévben a vizsgaidőszak alatt tölthetitek ki Neptunon keresztül. Mivel elérkezett az UV-hét így már csak pár nap áll rendelkezésetekre, hogy elmondhassátok véleményeteket oktatóitokról és kurzusaitokról.

Több kreatív játékkal próbáltuk izgalmasabbá tenni a vizsgaidőszakot és a kérdőívek kitöltését, ha a campusokon jártok talán még most is találkozhattok a legjobb OMHV feloldások matricáival.

Most viszont hogy a végéhez közeledünk újabb játékra hívunk titeket, amellyel egy laptopot nyerhettek!

A játékszabályok pofonegyszerűek:

1. Töltsd ki az OMHV-t! (A kérdőíveket a NEPTUN tanulmányi rendszer főmenüjének Ügyintézés menüpontjának Kérdőívek almenüpontjában tudod kitölteni. Arról, hogy még van kitöltetlen OMHV kérdőíved a tanulmányi rendszer belépéskor értesít is.)

2. Oszd meg az alábbi képet
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152333389540829&set=gm.262138743992230), ezzel is buzdítva hallgatótársaidat a kérdőív kitöltésére! Ügyelj arra, hogy a megosztás PUBLIKUS legyen!

3. Kommentben jelezd a kép alatt, hogy megosztottad!

4. A képet megosztók között sorsolás útján talál gazdára a laptop. A nyertesnek igazolnia kell, hogy valóban kitöltötte az összes OMHV kérdőívét!

A játék határideje (12 órával az OMHV kitölthetőségének határideje előtt): július 3. 12:00
Sorsolás és eredményhirdetés ugyanekkor!

A laptopot a Discount Laptop Shop ajánlotta fel!

Ne felejtsétek el tehát, hogy július 3. éjfélig még kitölthetitek a kérdőívet, az alábbi videóból pedig kiderül, hogy ez miért is fontos!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]