Újra OMHV!

Az előző, kiugróan sikeres félév után újra itt az OMHV: megkezdődött a tavaszi félév kérdőíveinek kitöltési időszaka – azaz újra elmondhatjuk véleményünket tanárainkról és kurzusainkról.

Ahogy azt korábban megírtuk, az őszi félév során minden eddiginél magasabb kitöltési arányok születtek – a karok többsége 60% körül, sőt, az IK 73%-on teljesített, egyedül az ÁJK maradt le a többiektől, 24%-os kitöltési arányával. De most újra itt a lehetőség, hogy túlszárnyaljátok magatokat, rekordokat döntögessetek – mindezt öt percnyi kattintgatással. Az ÁJK-sokat pedig vigasztalja, hogy utolsókból is lehetnek elsők…
A hallgatók ösztönzése a kérdőívek kitöltésére minden évben megizzasztja mind az egyetemi vezetést, mind a HÖK-öket. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ezzel a kevés rászánt idővel nem csak visszajelzést adhatunk, de a rektor ígéreteinek megfelelően, ha tartjuk, vagy emeljük a kitöltési szintet, a jövőben elképzelhető, hogy az oktatói előmenetelben is kulcsszerepet játszik majd a kérdőívek eredménye.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]