Átvetted már az indexed?

Ha még nem, így teheted meg…

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy miért érdemes megőrizni érvénytelenített leckekönyvünket, most pedig összegyűjtöttük, melyik karon mikor lehet átvenni az indexeket.

Az ÁJK-n az érvénytelenített papír alapú indexeket június 30-ig osztja ki a Tanulmányi Hivatal a szorgalmi időszakra kihirdetett rendes nyitvatartás szerinti félfogadás keretében – vagyis hétfőn 8.30–12.00-ig, szerdán 13.00–15.00-ig és pénteken 8.30–12.00-ig – , míg vizsgaidőszakban munkanapokon 8.30 és 10.00 között.

A Bárczin és a TÓK-on szintén június 30-ig vehetők át a leckekönyvek a Tanulmányi Osztályon ügyfélfogadási időben.

A BTK-n április 7. és 11. között vezetéknév szerinti alfabetikus beosztás alapján kerültek kiosztásra az érvénytelenített indexek. Aki ebben az időpontban nem tudta átvenni, megteheti szerdánként – ügyfélfogadási időben – a Nyilvántartási Csoportban.

Az IK Tanulmányi Osztálya is június 30-ig adja át a leckekönyveket, szorgalmi időszakban a szokásos nyitvatartási időben (melyről részletesen itt tájékozódhattok), míg vizsgaidőszakban hosszított nyitva tartás szerint délelőtt és délután is lehetőség lesz az átvételre.

A PPK-n május 15. és június 30. között az Információs Irodában félfogadási időben vehetők át a Tanulmányi Osztály által érvénytelenített indexek.

A TTK-n 2013 szeptemberében jogviszonnyal rendelkező hallgatók leckekönyveinek érvénytelenítése folyamatban van, így június után kerül sor kiosztásukra, míg azon hallgatók, akiknek ezt megelőzően szűnt meg a jogviszonyuk, átvehetik indexüket a Tanulmányi Osztályon ügyfélfogadási időben, a gördülékenyebb ügyintézés érdekében viszont célszerű egyeztetni a Tanulmányi előadójukkal.

A TáTK Tanulmányi Osztály vezetőjének bejelentése szerint a kar hallgatói csak abszolutóriumuk után vehetik át érvénytelenített leckekönyvüket.

Minden karon érdemes figyelni az átvétel utolsó napjára, ugyanis a kijelölt határidőig át nem vett leckekönyveket a Tanulmányi Hivatal megsemmisíti.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]