Készülj az ELTE-vel a felvételire!

Az ELTE Karrierközpont Felvételi Előkészítőjével 8 tárgyból készülhetsz az érettségire.

Hamarosan itt az idő, és a végzős középiskolások leadják jelentkezésüket a felsőoktatási  intézményekbe, utána pedig már csak pár hónap, és jön a nagy megmérettetés, az érettségi. Az erre való felkészülés igen fontos, hiszen ez alapján dől el a hozott jegyek mellett, hogy sikerül-e felvételt nyerni a vágyott egyetemre vagy főiskolára.
Ebben az ELTE Karrierközpont Felvételi Előkészítő Irodája is tud segíteni nektek a tavasszal induló 100 órás érettségire felkészítő tanfolyamaikkal. Emelt és középszintű képzésre is van lehetőségetek, nyolc tárgyból: magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, angol, német, kémia, biológia és fizika.
A tanfolyamok tükrözik az ELTE szellemiségét: szakképzett oktatók, minőségi képzés, folyamatos innováció. A limitált létszámú, hatékony csoportos felkészülés mellett hasznos és fontos információkat tudhatsz meg az egyetemi létről és életről is.
Tehát ha érettségi előtt állsz, itt az ideje, hogy jelentkezz! Erre január 25-ig van lehetőséged akár online is az alábbi oldalon, ahol a kedvezményekről, a vizsgagaranciáról és a részletekről is tájékozódhattok!

elokeszito.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]