Programajánló a hét hátralevő részére

Jeges Est és Éjszakai Sport is lesz a szorgalmi időszak utolsó hetében. És persze folytatódnak a jövőnkért folytatott demonstrációk is…

2012. 12. 12, szerda:

Ma  a HÖOK szervez tüntetést a múlt hét szerdai kormánydöntés ellen, melyben drasztikusan csökkentenék a felsőoktatási keretszámokat. A szervezők délután négykor a BME főépületénél várnak mindenkit – hallgatókat, oktatókat, tanárokat, szülőket és bárkit, akit érdekel a felsőoktatás jövője –, hogy újra közösen emeljünk szót a határozat ellen.

Ugyancsak ma, négy év után újra megrendezésre kerül a nagysikerű ELTE Jeges Est! Eljött az ideje, hogy leakasszátok a szögről a korcsolyátokat, előkapjátok a kesztyűt és a sapkát, mert nagy szükség lesz rájuk! A Jeges Est alkalmával a 2012-re teljesen megújult és rekonstruált külsővel bíró Városligeti Műjégpályán bulizhattok és sportolhattok egyszerre. A hangulatról a forralt bor és DJ Gomes gondoskodik majd. Kapunyitás 20.30-tól, kapcsoljunk ki együtt a közeledő vizsgaidőszak előtt!

2012. 12.14, Péntek:

Ha már bemelegítettétek az izmaitokat a jégen, akkor december 14-én, pénteken este feltétlen részt kell vennetek az ELTE Éjszakai Sport rendezvényen!
A korábbi évek hagyományára és népszerűségére alapozva idén is megrendezik az Éjszakai Sportnapot, amelyen az érdeklődők ismét szokatlan napszakban próbálhatják ki az ELTE-n elérhető sportlehetőségek legjavát. Tehát pénteken 18 órától kezdetét veszi a hajnalba nyúló sportmaraton, a Bogdánfy úti Sporttelepen (BÚS), amelynek során a sportfanatikusok a labdarúgás, kosárlabda, röplabda és floorball meccseinek oltárán akár csapatjátékosként vagy szurkolóként is izzadhatnak.

Az egyéni sportok szerelmesei az ELTE sportösztöndíjasainak jóvoltából többek között az Éjszakai Fejlámpás Futás, harcművészeti órák, spinning, Kettlebell és TRX kipróbálása során szerezhetnek egy kevéske izomlázat. A szervezők természetesen a hölgyekről sem feledkeztek meg: az Aerobic Night keretein belül hastánc, kick-box, pilates és zumba színesíti a sportpalettát. Sőt, ami még biztosan lesz: éjszakai lasertag, kviddics, X-box, TársasJátékbarlang, Nagy Éji Zenélés, csocsó és további bemutatók.

Töltsünk el kötetlenül, jó hangulatban, sportosan együtt egy éjszakát és fedezz fel néhány új sportágat!

És végül ne feledjétek: ugyanezen a napon zárul le a szorgalmi időszak, s veszi kezdetét a vizsgák sokasága, tehát ne habozzatok, most lehet még lazítani egy nagyot, aztán jön a nagy hajrá!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]