Adventi gyűjtés a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára

„Jamity” néven indított jótékonysági gyűjtőakciót a Campona november 16-án.

Az angol lekvár (jam) és jótékonyság (charity) szavak összeolvadásából született mozgalom célja olyan tartós fogyasztási cikkek felhalmozása az alapítvány számára, melyet bármikor szétoszthatnak a rászoruló gyerekek és családjaik között.

A nagymama isteni eperlekvárja mellett liszt, cukor, konzervek, tészták és a karácsonyfa alá való finomságok is hatalmas segítséget jelenthetnek.

Aki úgy érzi, szívesen hozzájárulna ahhoz, hogy minden gyermek teli pocakkal ülhessen a karácsonyfa alatt, nem kell mást tennie, mint ellátogatni a főváros legdélebbi bevásárlóközpontjába és az ott elhelyezett gyűjtőpultnál hagyni adományát.

A GYEA és a Campona együttműködése idén júliusban kezdődött a bevásárlóközpont adományával és egy közös sportprogrammal. Ezt követően gyűjtőládákat helyeztek el az áruház területén és egy jótékonysági árverésen befolyt összeggel is az alapítványt támogatták.

Az adományozás lehetősége mellett változatos programok, családbarát környezet, Tropicarium és immár a Csodák Palotája is a várja a bevásárlóközpont látogatóit.

További információ: www.campona.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]