Újra Alumni Est!

Az ELTE Alumni Szervezete támogatói és toborzói rendezvényt szervez azzal a céllal, hogy anyagilag hozzájáruljanak az Alumni Alapítvány ösztöndíjához.

Az ELTE Alumni  Szervezet idén is megtartja támogatói és toborzói rendezvényét,  október 27-én az Aula Magnában.  Az Estén támogatói jegyet lehet majd vásárolni, amellyel hozzájárulhatnak az ELTE Alumni Alalpítvány Kuratóriuma által szervezett ösztöndíjpályázat anyagi forrásához. Aki elnyeri a pályázatot, ösztöndíj formájában megkapja 2 éves, ELTE-s mesterszakos képzésének teljes költségét. A helyszínen megvásárolható belépő ára 500 Ft, melyet előzetes regisztráció után lehet átvenni.

A szervezők idén is különleges műsorral készültek: fellép a FélDecibel együttes és a Jazzation acappella, majd opera és operett részletek lesznek hallhatóak – Szegedi Csaba magánénekes, Becsák Franciska magánénekes és Szekeres László zongorista tolmácsolásában. A műsor házigazdája Hajós András lesz.

Az est fővédnöke Mezey Barna, az ELTE rektora és Dr Maruzsa Zoltán, felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkár.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]