Az EFOTT-ról…

Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója

A szervezői feladatokat az EFOTT Menedzsment látja el, melynek munkáját a házigazda intézmény (2011-ben a Szolnoki főiskola) hallgatói segítik. A megszokott színvonal folytonosságát az állandó szervező csapat mellett a kialakult stabil szponzori kör, illetve a visszatérő látogatók garantálják! Köszönjük, hogy ennyien választjátok évről-évre az EFOTT-ot!

A főtámogatói pozíciót idén ismét a djuice tölti be. A fiatalok mobilmárkája és az EFOTT tavalyi sikeres együttműködése után idén 3 éves megállapodást kötöttek egymással: 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a djuice lesz a legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztivál főtámogatója.

Az EFOTT, 1976 óta az év legnagyobb hallgatói bulija megunhatatlan, hiszen minden évben máshol van. Egy hely, ahol az egyetemisták és főiskolások, illetve bárki, aki kedvet érez, majdnem egy teljes héten át kikapcsolódhat és szórakozhat, mindezt kulturált körülmények között, igényes programokkal, “Csak szabadon…” – ahogy a fesztivál jelmondata is utal rá.

Az EFOTT-on a legnagyobb hazai előadók zenéjére bulizhatsz, minden stílust megtalálsz, miközben garantáltan egy pillanatig sem unatkozol. 2011. július 12-17. között várunk Szolnokra!

A zenei programok mellett számos kulturális program vár mindenkit, idén is lesz Civil Falu, illetve sport és turisztikai programok, fürdési lehetőség, a djuice U26 színpadán feltörekvő tehetségek és megannyi őrültség; minden, ami Magyarország legnagyobb hallgatói bulijára jellemző!

2010-ben 68.512-en választották az EFOTT-ot, az elmúlt négy évben Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján és Pécs-Orfűn is megdőlt a látogatottsági rekord. Találkozunk 2011-ben is az EFOTT-on!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]