Kosárlabda férfi

Kosárlabda

A kosárlabda a 21. század sportja, hisz melyikünk ne nézne meg szívesen egy látványos zsákolást, szerelést vagy egy gyönyörű hárompontost? A kosárlabda sokoldalú képességeket igényel, mert egy játékosnak jó atlétikus képességekkel, labdaérzékkel és gyors helyzetfelismeréssel kell rendelkeznie. Megtanít csapatban játszani és gondolkodni, önfegyelemre nevel, és ami talán a legfontosabb, az edzéseken, az edzőtáborokban, a versenyeken nem ritkán élethosszig tartó barátságok köttetnek.

Női csapatunk minden lelkes érdeklődőt vár tagjai közé. Célunk, hogy rendszeres, minőségi edzési, sportolási és versenyzési lehetőséget biztosítsunk amatőr sportolóink számára.

Csatlakozz már szeptemberben férfi csapatunkba. Nálunk az edzésmunkán és a versenyzésen kívül egy összetartó társaság tagja is lehetsz. Itt biztosan megtanulsz csapatban együttműködni, ami elengedhetetlen akár a mindennapi életben is. Az edzéseken a taktikai elemeken kívül nagy hangsúlyt fektetünk az erőnlétre és az állóképesség javítására is.

Ne habozz, találkozunk az edzéseken!

Női: tamararegdanszki@gmail.com

Férfi: mpata94@gmail.com

Facebook: ELTE-BEAC kosárlabda