Kézilabda

Kézilabda

Kézilabdáztál az egyetem előtt és szeretnéd folytatni? Szívesen játszanál egy új csapatban? Vagy még sohasem próbáltad a labdás sportokat, de most megjött a kedved hozzá? Jelentkezz férfi vagy női kézilabda csapatunkba, látogasd rendszeresen edzéseinket és versenyezz velünk, akár több bajnokságban is. Edzéseink jó hangulatúak, változatosak és sokszínűek. Fizikálisan, technikailag és mentálisan is megfelelő fejlődést nyújtanak. Kialakítják, formálják a versenyszellemet és gyakori testmozgásra ösztönöznek. Férfi csapatunk heti két alkalommal edz, és a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságban (MEFOB), a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Kézilabda Bajnokságban (BEFKB) és a Budapest I. osztályú bajnokság küzdelmein szerepel.

Női csapatunknak szintén heti két edzése van, melynek köszönhetően érdekeltek a MEFOB-on és az egyetemi bajnokság versenyein is.

Ha egy nyitott és barátságos társaságba szeretnél tartozni és csatlakoznál edzéseinkhez, bátran érdeklődj a sportösztöndíjas hallgatóktól a részletekkel kapcsolatban. Játssz és erősítsd csapatainkat a minél eredményesebb szereplés érdekében. Szurkolj a mérkőzéseinken, érezd jól magad és légy részese az ELTE kézilabda életének.

eltebeac.kezilabda@gmail.com

Facebook: ELTE-BEAC Kézilabda

Insta: @eltebeac.kezilabda