Dübörög a TTK HÖK Sportkérdőíve!

Töltsd ki Te is, és nyerj értékes nyereményeket!

Az ELTE TTK HÖK is támogatja a HÖOK és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium azon elképzelését, hogy a hallgatói sportéletért végzett munkának a hallgatóság igényei mentén kell történnie. Töltsd ki Te is a kari szinten általunk összeállított, sportolási szokásaitokat felmérő kérdőívet!

A kérdőív itt érhető el: ttkhok.elte.hu/sportkerdoiv

A válaszadás névtelen és titkos. E-mail címed megadásával részt vehetsz nyereményjátékunkon, melyen az ELTE TTK Hallgatói Alapítványának felajánlásából szakos pólókat, míg az ELTE-BEAC felajánlásából további tárgynyereményeket sorsolunk ki, és hozzájárulhatsz, hogy a kérdőív eredményét eljuttathassuk hozzád. A kérdőívet 2013. március 6-ától 2013. április 3-áig tudjátok kitölteni, míg a nyereményjáték nyerteseit 2013. április 5-én sorsoljuk ki. Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárultál egy sportosabb felsőoktatás felépítéséhez!

A kérdőívben sportolás alatt meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként végzett testedzést, illetve szellemi gyakorlatot értjük, ami alkalmilag vagy szervezett formában a fizikai, illetve szellemi erőnlét fejlesztését szolgálja.

Észrevételeidet a sportbiz@ttkhok.elte.hu címre várjuk.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]