„Ne csak hallgass, MOZDULJ is!”

Ha szereted az igényes bulikat, koncerteket és szeretsz sportolni is, akkor ott a helyed a HÖOK által szervezett „SportPontProgram”-on. Sportolás közben akár jegyet is nyerhetsz az idei EFOTT-ra.

A programot hallgatói igényfelmérések alapján állították össze, melyet közel 15000-en töltöttek már ki. A kérdőívek eredményei azt mutatták, hogy a hallgatók számára a verseny-és szabadidősport egyaránt fontos terület. Így a programsorozatban ezek az igényeknek megfelelő arányban kaptak helyet. Bajnokságokat szerveznek a legnépszerűbb sportágakban, úgy mint a labdarúgás, kosárlabda, parkröplabda stb. Mindezek mellett számos lehetőséget biztosítanak további szabadidős foglalkozásokon való részvételre, mint a rekeszépítés, élő csocsó, frizbi, jenga, szumó, kidobó, fogó stb., ahol csak a játék a lényeg.

SportPontok az ország egész területénA rendezvénysorozat április és május hónapokban, összesen 7 helyszínen várja az érdeklődőket, egész napos (9-17 óra között) mozgást biztosítva számukra. A rendezvénysorozat az „EFOTT Roadshow” nevet is viseli, ugyanis a győztes csapatok a döntőbe jutnak, és 8. állomásként az EFOTT-on mérhetik össze erejüket, 2011. július 12-17. között, Szolnokon.

A részvevők között számos nyereményt kerül kisorsolásra. ; a bajnokságokon EFOTT heti-, a szabadidős játékokkal EFOTT napijegy nyerhető.

Az ELTE hallgatóit – más budapesti felsőoktatási intézmények hallgatóival egyetemben- április 14-én csütörtökön várják a szervezők az ELTE Sporttelepen.

A Sport PONT Program 2011-es állomásai:

  1. 2011. április 14. csütörtök- Budapest, BME-Bogdánfy utcai Sporttelepe

  2. 2011. április 19. kedd-Győr, Széchenyi István Egyetem Campusa

  3. 2011. április 20. szerda- Nyíregyháza, Nyíregyházi Főiskola Campusa

  4. 2011. április 21. csütörtök- Szeged, Hattyas Sporttelepe

  5. 2011. április 27. szerda-Budapest, Semmelweis Egyetem Csörsz utcai Sporttelepe

  6. 2011. május 3. kedd- Eger, Leányka Úti Campus

  7. 2011. május 7. szombat- Pécs, PTE Bölcsészettudományi Kar Campusa

A játékokon való részvételhez előjelentkezés szükséges a www.hook.hu/sport oldalon.. Itt találhattok meg minden fontos részletet a Programmal kapcsolatban.

 

Pataki Norbert
ELTE Online