Társadalmi innováció fiatalok közreműködésével

Szeretnéd az egyetemen tanultakat átültetni a gyakorlatba? Egyszerre csinálnál üzletet és segítnél másoknak? Ha Te is magadra ismertél, akkor itt a helyed!

Szeretnéd, ha az egyetemen tanultakat a gyakorlatban is hasznosítani tudnád? Lehetne ez egyszerre üzlet és hasznos társadalmi munka? A szociális vagy éppen a környezeti problémák megoldása állhatna a középpontjában egy kreatív vállalkozási területnek?

Jó hírünk van: ezek nem csupán hiú ábrándok! A Társadalmi innováció fiatalok közreműködésével elnevezésű konferencia többek között az ilyen, a társadalmat érintő fontos kérdésekben rejlő potenciálról szól; azaz a fiatal generáció közösségeinek új lehetőségeiről, a világot jobbá tevő, aprónak tűnő kezdeményezésekről és a mindennapi kreativitás hasznosításáról.

Humán érdeklődésű hallgatóinknak mindenképpen ajánljuk a részvételt, hiszen a társadalmi vállalkozás a bölcsészeknek illetve társadalom- és természettudósoknak tulajdonképpen olyan, mint egy start-up cég az informatikusoknak…

A konferencia időpontja: 2013. május 8. (szerda) 10:00 és 14:00 között

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar (1075 Budapest, Kazinczy u. 23–27. Nagy Sándor terem (fsz. 04.))

A megnyitón köszöntőt mond dr. Fábri György, az ELTE közkapcsolati és kommunikációs ügyek rektorhelyettese.

Részletes tájékoztató a konferenciáról a linkre kattintva érhető el!

Az eseményre regisztrálni ezen a linken keresztül lehet!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]