Pont Ott Parti idén is

Az idei felvételi ponthatárok kihirdetése az eddigi évektől eltérően nem egy csütörtöki, hanem egy keddi napra fog esni. A július 26-án esedékes ponthirdetést idén is együtt tölthetik a leendő hallgatók a Pont Ott Parti keretein belül.

A napokban újra megnyitott a Felvi.hu E-felvételi rendszere, ahol a szeptemberben induló képzésekre felvételiző hallgatók feltölthetik a pótlásra váró dokumentumokat, és szükség esetén változtathatnak a jelentkezési sorrenden.

 

pop_2

A felvételi időszakhoz kapcsolódóan a hagyományokhoz híven idén is megszervezésre kerül a Pont Ott Parti, azonban a Felvi.hu még nem döntött, hogy hol legyen az esemény. Több mint valószínű, hogy valamely szabadtéri helyszín mellett voksolnak, mivel a  rendezvényen a ponthirdetésen kívül koncertekkel és más szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket, például élő csocsóval, beerponggal és rodeó bikával.

Tavaly az esemény helyszínéül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem melletti Orczy-park szolgált. A fővárosi mellett Szolnokon és Pécsett is együtt ünnepelhettek a frissen felvett hallgatók.

A  POP 2015 Facebook eseményét itt találjátok.

Forrás: eduline.hu,

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]