Legyél Te az ELTEvízió új műsorvezetője!

Jelentkezz az ELTEvízió műsorvezetőjének!

Ha szeretsz szerepelni, első kézből értesülnél az Egyetemmel kapcsolatos információkról és erről hallgatótársaidat is szívesen tájékoztatnád, nincs más dolgod, mint jelentkezni az ELTEvízió csapatába műsorvezetőnek!

Kata és Sipi a következő félévtől elhagyja az ELTEvízió képernyőjét, így új, rátermett műsorvezetőket várunk hetente megjelenő adásainkba! Ha úgy érzed, megállnád a helyed a kamera előtt, akkor készíts egy rövid videót Műsorvezető leszek! címmel és mutasd meg nekünk, miért Te vagy a legjobb az ELTEvízió műsorvezetői posztjára! A lényeg a kreativitás, ne izgulj, ha a videó nem tökéletes, a lényeg, hogy egyedi legyen!

Ha elkészült a videó, töltsd fel YouTube-ra, a linkjét pedig küldd el nekünk az eltevizio@online.elte.hu címre a neveddel, Neptun-kódoddal és szakoddal együtt, ELTEvízió műsorvezető tárggyal.

Jelentkezni november 17. éjfélig lehet. A beérkezett videókat ezután szavazásra bocsájtjuk az ELTEvízió Facebook oldalán, az itt kiválasztott legjobbak élesben mérik össze tudásukat, így a félév végére kiderül, kik lesznek az ELTEvízió új műsorvezetői!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]