SZISZ – Felvételi

A Széchenyi István Szakkollégium felvételt hirdet első és másodéves (alapszakos) egyetemisták részére.

Május 6-ig várjuk a kitöltött felvételi kérdőíveket a Corvinus egyetem Főépületében (Fővám tér 8.), a Corvinus Egyetem könyvtárában (Közraktár utca 4-6. 1. emelet) és az ÁJK büféjében (Egyetem tér 1-3.) kihelyezett dobozokba, vagy a kollégiumba (Ráday utca 43-45.)

Reméljük, eddig is sikerült meggyőznünk, miért érdemes jelentkezni a SZISZ-be, ha mégis elbizonytalanodnál a szisz.hu-n rengeteg információt találsz rólunk, a sávokról, programjainkról, és például a kérdőívet is le tudod tölteni.

Hogy miért fontosak a sávok? Mert a négy sávunk közül – Law&Economics, Kormányzati gazdaságtan, Szociológia, Pénzügyi közgazdaságtan – a kérdőíven egyet kell választanod, amire felvételizel. Ehhez kapcsolódik majd a szóbeli olvasmány is.

Fontos, hogy aki leadja a felvételi kérdőívét automatikusan bekerül a szóbelire is, amelyek május 9.-én kezdődnek, és e-mailben értesítünk róla, hogy mikor várunk a félórás beszélgetésre, amelyen a kérdőívben meghatározott olvasmányról fogunk kérdezni, illetve titeket szeretnénk jobban megismerni.

Bármi kérdés kétely merül fel bennetek keressetek minket e-mailben, facebookon, vagy személyesen, szívesen válaszolunk és segítünk!

Kitöltésre fel!