Nulladik óra – Budapest 23 óra alatt

Itt élsz Budapesten, de még sosem néztél szét a városban igazán:? Szeretnéd megismerni Budapest pár kevésbé ismert foltját is?

Ha Téged csak a Halászbástya, a Bazilika és a Parlament érdekel, vagy ha kész tényeket szeretsz olvasni, akkor nem Te vagy az emberünk! Olyan embereket keresünk, akik nyitottak az új ismeretek felé és akik szeretnek gondolkodva várost nézni, akik keresik a furcsa összefüggéseket. Ha magadra ismertél jelentkezz és mi megmutatunk pár érdekességet Neked!

Hogyan tudok jelentkezni?
Jelentkezz a Facebook eseményben VAGY a budapest23ora [kukac] gmail.com címen!

Mibe kerül ez a játék nekem és mit kapok ezért cserébe?

  • Mindössze 200 forintért 60 percnyi furmányos játékot és versenyt ígérünk Budapest egyik – egyelőre még fel nem fedett – kerülében.
  • Ha sikerül 60 perc alatt minden nyomot megtaláld, oklevelet nyújtunk át részedre teljesítményed elismeréseként.
  • Ha Te fejted meg leggyorsabban a rejtvényeinket, akkor egy bónusz meglepetéssel is készülünk a Részedre!
  • Ezeken túlmenően a játék végezetével egy kötetlen beszélgetésre hívunk, hogy meghallgassuk véleményedet, és legközelebb a visszajelzésedet felhasználva még élménydúsabb játékot szervezhessünk.
  • Szeretnénk egy olyan versenyt adni Számodra, amely fizikailag és mentálisan egyaránt megmozgat.

Ez egy egyéni játék, vagy jöhetek többedmagammal is?
Jöhetsz egyedül, és legfeljebb 2 másik társaddal. Az egyedül érkezőknek felajánljuk a lehetőséget hogy fogjanak össze, és csapatban hatékonyabban dolgozzanak. Annyi kikötést teszünk, hogy amennyiben többedmagaddal veszel részt a játékban, úgy elvárjuk hogy együtt mozogjatok, ne váljatok szét útközben.

Milyen rejtvényeket fogunk kapni?
Ezt szeretnénk, ha a rajt pillanatáig titok övezné, ugyanakkor annyit már elárulhatunk hogy lesznek egyszerű kérdések és bonyolultabb asszociációs feladatok is, illetve olyan feladatok, ahol az alaposság és a figyelmesség jóval többet számít a helyismeretnél.

Mi van akkor, ha nem tudjuk 60 perc alatt megoldani a feladatokat?
Ez esetben, oklevelet nem adunk, de a játék élményével ugyanúgy gazdagabbak lesztek. Mivel a célban egy kötetlen beszélgetést tartunk, így amikor beérkeztek, abba ugyanúgy bekapcsolódhattok.

Mikor és hol próbálhatom ki ezt a játékot?
Először 2013. szeptember 27-én, 17:30 és 18:30 között. A pontos helyszínt később fogjuk közzétenni. Lehetőség szerint 17:00-ig érkezz meg! A későbbiek folyamán, újabb játékot fogunk szervezni, minden kerületben. A pontos részeteken jelenleg még dolgozunk és számítunk a Te véleményedre is, amelyet aznap 18:30 után szívesen meghallgatunk.

Nem érek rá aznap, pedig szívesen részt vennék a játékban. Van lehetőségem máskor kipróbálni?
Igen, van erre lehetőséged. Írj a budapest23ora [kukac] gmail.com címre és elküldjük Neked ugyanúgy a feladatokat, így tetszőleges időpontban kipróbálhatod Magadat a pályán! Szívesen vesszük, ha egy e-mailben megosztod tapasztalaitad velünk.

További kérdéseim vannak, hova fordulhatok segítségért?
Írd meg nekünk a budapest23ora [kukac] gmail.com címre és megválaszoljuk!
Ezen kívül további információkat a Facebook oldalunkon.