Elindult a nevezés a VI. Alumni kupára

2015. december 18-án megrendezésre kerül a VI. Alumni kupa, amelyen a volt ELTE-s hallgatók megmérkőzhetnek a jelenlegi hallgatókkal. Érdemes sietni a jelentkezéssel, mert csak az első 12 csapatnak a jelentkezését tudják elfogadni!

2015. december 18-án ismételten megrendezésre kerül az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC közös szervezésében a torna, melynek helyszíne a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályái. A torna célja a kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, az egyetemi sportélet bemutatása, valamint az ELTE Alumni rendszer ismertetése.
A meghívott csapatok között szerepelnek a különböző bajnokságok résztvevői, elsősorban a Jogász bajnokság, a Lágymányosi bajnokság és a Bölcsész bajnokság együttesei, de várnak minden kedves hallgatót, aki erre a kupára állna össze. Az első 12 csapat nevezését fogadják el, illetve fontos kritérium még, hogy a csapatok tagjai kizárólag volt ELTE hallgatókból állhat, maximum két vendégjátékos szerepeltetésével.

A kupa időpontja: 2015. december 18. 17 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezés: 2015. december 4-ig, elektronikus formában, szervezes@beac.elte.hu e-mail címre.

Nevezési díj: csapatonként 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Program lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztják, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldik. A mérkőzéseket a BLSZ hivatalos játékvezetői vezetik. A mérkőzések két pályán, párhuzamosan zajlanak. A csoportok első két helyezettje jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak. Ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél, legjobb kapus, gólkirály

Kapcsolat:
Lengyel Barbara: szervezes@beac.elte.hu
További információkért keresse a BEAC-nak a honlapját: www.beac.hu

Forrás: www.beac.hu
Kép forrása: www.beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]