Tavaszköszöntő Társas-Szerepjátékos Hétvége

Itt a tavasz, dagad a vitorla… – szól a méltán híres tengerész közmondás . Bár a tél egész enyhe volt idén, mi azért örülünk, hogy vége van. Ebből az alkalomból meg is rendezzük a félév első Társas-Szerepjátékos Hétvégéjét, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A hétvége a már jól megszokott menetrendet követi:

Péntek délben egy nagy játszótérré változtatjuk a Déli Tömb Arénáját, ahol több mint 40 társasjáték várja majd, hogy leporoljátok. Az egészen egyszerűektől a több órás, igazi stratégákat is megizzasztó kalandokig a játékok széles skálája vár rátok, így akár kezdők, akár vén rókák legyetek, mindenképp érdemes lenézni.

Érkezhettek egyedül vagy csapatban, hozhattok játékot, de az sem baj, ha a dobókockát csak a Valszám óráról ismeritek. Tapasztalt segítőink egész délután a rendelkezésetekre állnak majd, hogy megkönnyítsék a szabályokkal való ismerkedést.

A szombati nap már reggel 9-kor kezdetét veszi, és bár a társasok ilyenkor sem tűnnek el, a főszerep a szerepjátékoké lesz majd. M.A.G.U.S. vagy Vampire, nagy hagyománnyal rendelkező vagy épp szárnyait bontogató rendszer, nálunk mindent megtalálsz. Jöhetsz játszani vagy mesélőként, érkezhetsz egyedül, vagy teljes partival.

Érdemes korán érkezni, hiszen ilyenkor állnak össze a csapatok, illetve megkezdődik a karaktergenerálás is.

A rendezvényen tiszteletét teszi a Cantina klub néhány tagja is, így első kézből értesülhettek a hazai szerepjátszás minden fontos aspektusáról.

Facebook