Tatamira lépnek a londoni olimpia sztárjai a Judo MEFOB-on!

Nem mindennapi csemegével várják a sportért rajongó egyetemi hallgatókat és szurkolókat a Magyar Egyetemi-Főiskolai Judo MEFOB-on.

A hivatalos mérkőzéseket egy különleges, egyetemi körökben sporttörténetinek számító esemény vezeti fel. Tatamira lép bemutató mérkőzés keretében Kovács Antal, hazánk eddigi egyetlen judo olimpiai bajnoka. Ellenfele az Európa- és világbajnok ezüstérmes, sokszoros magyar bajnok, Universiade bronzérmes Bor Barna lesz, aki a londoni olimpián is képviselte hazánkat. A résztvevő sportolók és szurkolók találkozhatnak a londoni olimpia ezüstérmes sportolójával és korábbi egyetemi világbajnokunkkal, Ungvári Miklóssal, valamint Karakas Hedviggel is.

A mezőnyben indul várhatóan a londoni csapatból Joó Abigél (SZIE), aki sportnagykövetként is szerepet vállal az egyetemi sport népszerűsítésében, az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Éva (SE), Csoknyai László (PTE), és Mészáros Anett (SE), valamint világbajnokunk, Braun Ákos is.

Az esemény védnökei dr. Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, dr. Kovács Antal, a MEFS elnökségének tagja, és dr. Kiss Ádám a MEFS elnöke.

A részvétel feltételeiről és a programokról további információ: http://mefs.hu/!/hu/versenysport/esemenyek/1-mefob/804-judo-mefob-2012