“Suit & little black dress”, avagy az első BOOM Szerda – kedden! – ELTE ÁJK

Gyertek el, hogy a vizsgaidőszak előtt még egyszer előkerülhessenek a szmokingok, blézerek, dressek, koktélruhák, kisestélyik, magassarkúk, zakók és öltönyök! A magunk részéről pedig megteszünk mindent, hogy olyan buliban legyen újra részetek, amit megemlegettek majd még egy darabig!

A helyszínen add le a nevezésedet, öltözz fel úgy, ahogy érzed és 02:00-kor a legjobban öltözött Hölgyet és Urat az ARARAT Brandy és Szivar Szaküzlet (1062 Budapest, Andrássy út 99.) jóvoltából megajándékozzuk egy-egy üveggel az örmények legendás aranyával, egy üveg stílussal, egy üveg legendával: az 5 éven át érlelt ARARAT Brandy-vel!

Az este folyamán továbbá alkalom nyílik megnyerni a Bookline legfrissebb könyveit!

A dr. Valentin-t követően a három szervezet (IK, KRE ÁJK HÖK, BOOM) második együttműködése. Hogy mi lesz az este pikantériája? Az este egy nagy pikantéria!!! A BOOM a közös munkánk gyümölcseként a sorozat ideje alatt először vág bele, hogy a szokásos szerda helyett már kedden megtöltsük Budapest egyik legmenőbb klubját, a Dobozt. Miért is? Másnap munkaszünet, majális, sör-virsli és vattacukor, de előtte még jövünk mi…
A félév egyik utolsó bulijára 5 élvonalbeli lemezlovast hozunk el Nektek, és díjazzuk a legjobban öltözött vendégeket több kategóriában. 23:00-tól fellép egy komplett karnevál együttes, a Bloco de samba girassol 2 csodaszép szambatáncosnővel, közben pedig tűzzsonglőrök fogják az égig perzselni a hangulatot.

✦ 5 DJ – 2 terem ✦
✦ Toto Jr., a legendás Symbol Budapest rezidense ✦ https://www.facebook.com/pages/Toto-Jr/152524591513863?fref=ts
✦ Revolution ✦ kétszeres magyar beatbox bajnok, világbajnoki 3. helyezett, aki 2007-ben diplomázott a Zeneakadémián, mint operaénekes
✦ Nikola ✦ a DJ-k Oscarjának tekintett mustrán a második legjobb helyezést érte el a magyar DJ-k közül
✦ D&K ✦ nélkülük nem létezik ELTE ÁJK-s buli

ENTER:
Ladies – 500.-
Gents – 1000.-

BOOM Szerda törzskártyával: 500.-

Italakciók éjfélig

BOLS vodka-narancs = 780 HUF
Jägermeisster = 680 HUF
korsó sör = 430 HUF
Ballantines whisky – cola: 780 HUF
tequila = 450 HUF
házi szilva pálinka = 880 HUF
házi mézes ágyas barack és meggy pálinka = 830 HUF

https://www.facebook.com/events/284319458369118/?ref=2