Sport Pont & Fesztivál

Az ELTE, a BME, a PPKE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében megvalósuló Sport Pont Program fõvárosi fordulóján a legjobb futsal, kosár és röpi csapatok megválthatják jegyüket az országos döntõre, melynek helyszíne az EFOTT lesz. A három alapsport mellett számos érdekességgel készülnek a szervezők: csocsó- és szkanderbajnokság, kidobós, kviddics, laser tag, ping-pong, aerobik, falmászás, harcmővészeti bemutatók, mobilhajító- és barátnőcipelő verseny színesíti a programot. A XI. kerületi Kossuth Lajos Gyermekotthon javára jótékonysági koncertet ad Copy Con a Hollywood Rose a Yellow Spots, Hevesi Tamás. Ha megpihennél két átsportolt óra közt, sportos beszélgetésekkel várunk a színpadon.

Idő: 2012. április 19, 10:00 – 17:00

Regisztráció és információk: http://sportpont.elte.hu/
http://www.hook.hu/sport

Facebook oldal: http://www.facebook.com/sportpontbudapest

SportPONT After: http://www.facebook.com/events/177458435708195/

SportPONT Budapest esemény: http://www.facebook.com/events/364938483538835/

A felsőoktatási road show, a SportPont Program facebook oldala: https://www.facebook.com/sportPONTprogram

Sportolási lehetőségek:

Az április 19-i Sport Pont Budapest minden eddiginél színesebb programokkal várja a fővárosi egyetemistákat. Nálunk egyaránt megtalálják helyüket az egész napos, komoly versenyekre vágyó fiatalok, az újdonságra és szórakozásra vágyó diákok és a magyar sportélet vagy épp az egészséges életmód iránt érdeklődő hallgatók. Szemezgess kedvedre kínálatunkból!

Sport Pont Csapatbajnokságok

A futsal, kosár és röplabda bajnokságok túlmutatnak a regionális forduló keretein, a legjobbak az ország más tájairól érkező csapatokkal mérhetik össze tudásukat, mégpedig az idei EFOTT fesztiválon.

Labdarúgás

Kosárlabda

Röplabda

Fesztivál Bajnokságok 

A budapesti program szervezői a Sport Pont alapcsomag mellett igazi kuriózumokkal kedveskednek a csapatoknak; strandkidobós, laser tag és kviddics szinesíti a napot. A tesicuccot és a haverokat se felejtsd otthon!

Floorball

Kviddics

Laser tag

Strandkidobós

Egyéni és páros kihívások

Szkander, csocsó, ping-pong, mobilhajítás, barátnő cipelés. A Sport Pont budapesti fesztiválján az erőn, a kitartáson és a koncentráción lesz a hangsúly. Persze nevetni sem tilos.

Csocsó

Feleség és barátnő cipelés

Mobiltelefon hajítás

Ping-pong

Szkander

Edzések

Az ELTE sportösztöndíjas hallgatói az aerobik és a harcművészetek számos válfajával várják az érdeklődőket. A látványos bemutató után ki is próbálhatod a leg királyabb mozdulatokat és a legdurvább fogásokat. Az épületben spinning keretében lehet majd tekerni.

Testébresztő

Party kick- boksz

Hastánc

Pilates

Pump it aerobik+erősítés

Latin aerobik

Aikido

Brazil Jiu-jitsu

Goju-ryu karate

Karate kyokushinkai

Kempo

Kung-fu

Muay thai

Amerikai foci – Budapest Eagles

Freeline

Kettleball

Sakk

Speedminton

Spinning

Tollaslabda

TRX

Vívás