Pszinapszis 2012

Cseppben a tenger” főcímmel, immár 16. alkalommal rendezik meg ELTE-s közreműködőkkel a pszichológiát népszerűsítő rendezvényt 2012. április 13–15. között a József Attila Művelődési Központban. Előad többek között Mérő László, Vekerdy Tamás és Zacher Gábor.

A XVI. Pszinapszis főcíme „Cseppben a tenger”, mely tükrözi a szervezők átfogó célját, hogy széles körben megismertessék és elfogadtassák az emberekkel a pszichológia tudományát. A rendezvényen a szakma nagyjai adnak elő a legkülönfélébb témákban boldogságkeresésről, modern párkapcsolatok milyenségéről, az öregedés pszichés velejáróiról, élsportokat űzőkről, mindennapi módosult tudatállapotainkról. Nem csak előadásokra várják az érdeklődőket, hanem számos műhelyfoglalkozást is biztosítanak: kommunikációs problémák feloldására, tánc általi önkifejezésre, relaxációs technikák elsajátítására, párkapcsolati problémák megoldására, pszichoszomatikus tünetek felismerésére.

Az előadók és műhelytartók között olyan szakmai kiválóságok találhatók, mint Mérő László, Vekerdy Tamás, Lénárt Ágota, Bereczkei Tamás, Almási Kitti, Zacher Gábor, Hajduska Marianna és még sokan mások. A programban ezen kívül kulturális események is helyet kapnak: koncertek, színházi előadások, filmklub, képzőművészeti kiállítások, tánc- és sportbemutatók. Az esti bulikban pedig fellép többek között a Presszó Tangó Libidó, a Felekirályság és a Kafkaz.

Részletes információk, program és jegyárak a Pszinapszis 2012 honlapján.