palacsintaBISZTRÓ

Tavasszal vendégünk és védnökünk volt Törőcsik Mari a sütiBÁR-ban, egy éve védnökünk volt Böjte Csaba, most ősszel az italPULT-on pedig 800-1000 vendéget szolgáltunk ki az Egyetem téren, amikor dr. Király Miklós Dékán Úr és Földvári Krisztián HÖK elnök is elfogadta a védnöki posztot. Sütöttünk a BÁR-ban mi már hókiflit, vakondtúrást, zserbót, sajtos stanglit meg vagy egy köbméter brownie-t, és legalább annyi sütink volt előkészítve, mint 2 belvárosi cukrászdának összesen sem. Volt már a PULTunkban bodzaszörp, jeges tea, forró tea, menta, házi málna és rózsaszörp, főztünk már le száz adag kávét az Egyetem téren és jártunk már Devecseren, Déván, Beregszászon és a Dankó utcában, hogy segítsünk. Segítettünk a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak a tavaszi nagytakarIKással és összeálltunk a KRE-ÁJK Bocskai István Szakkollégiumával, hogy megdöntsük addigi rekordjainkat. Megtisztelt már minket az egyetemről és beállt mellénk dr. Zsidai Ágnes, dr. Steiger Judit, dr. Dezső Márta, dr. Ruzsicska Yvette, Bánóczi Rozália, dr. Fleck Zoltán, dr. Szilágyi Péter, dr. Gyémánt Richárd, dr. Völgyesi Levente, dr. Kardos Gábor, dr. Lattmann Tamás, dr. Seifert Tibor, dr. Vaskuti András és Fellegi Ádám zongorista és évről-évre elhasználunk télen 300 tojást és 40 kg lisztet. Elszórunk 10 kg kakaót és elkenünk 30 kg lekvárt, bekeverünk 10 kg túrót és elhasználunk legalább 10 serpenyőt! Mikor, hol, kikkel, meg mi ez az egész???
November 27-én, reggel 07:30-tól este 8-ig az ÁJK büféjében megtudod! Becsületkassza, karácsonyfa, zene, díszek, gyertyák, jó hangulat és díszvendégek, Tanárnők és Tanár Urak, hallgatók és szervezetek az Instruktori Kör legnagyobb jótékonysági rendezvényén, az immár harmadik palacsintaBISZTRÓ-n!

Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást és nagy megtiszteltetésként jelenthetjük, hogy az idei BISZTRÓ díszvendége és védnöke nem más, mint Bodrogi Gyula Művész Úr, a Nemzet Színésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló Művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztese. Gyertek el, ha látni akarjátok!

És, hogy kinek és minek is gyűjtünk idén? Él Újvidéken egy szerzetes atya, dr. Harmath Károly, aki Csaba testvérhez hasonlóan gyerekotthonokat üzemeltet, hogy sanyarú sorsú gyerekeknek nyújtson mentsvárat. Tudjuk, hogy millió helyre tudnánk adni adományt, rengeteg helyen volna rá szükség, de elhihetitek, hogy a rengeteg lehetőség közül ez talán az egyik legérdemesebb…

Az alapítványáról itt találtok információkat:
http://www.poverello.org.rs/

Köszönjük a segítséget továbbá karunk hallgató szervezeteinek:

– a Bibó István Szakkollégiumnak,
– a JÖSz-nek,
– a Politológus Instruktori Körnek,
– a Hallgatói Önkormányzatnak,
– az EHÖK-nek,
– a Külügyi Körnek,
– a Jurátusnak,
– a Policitynek
– ill. a Kiss és Kiss Ügyvédi Irodának
– valamint a Pető Intézetnek.

Várunk Mindenkit szeretettel:

mi, az instruktorok

Hogyha bármilyen felajánlásotok van számunkra, tej, cukor, lekvár, kakaó, nutella, liszt vagy bármi, aminek hasznát vehetjük, akkor az alábbi elérhetőségeken keresztül tudtok velünk kapcsoltba lépni. Köszönjük szépen!

Keczán Pál – szervező – keczanpal@gmail.com – 20-801-2083
Gortva Martin – koordinátor – martingortva09@gmail.com – 30-652- 9015
Horváth Márk – koordinátor – p.o.l.o.hun@gmail.com – 30-581-2790
Garaguly Máté – kordinátor – mate91@freemail.hu – 20-387-0512