I. Sörpingpong Fesztivál

A Magyar Sörpingpong Egyesület hazánkban elsőként vágott neki a tengerentúlon már jól ismert Beerpong játék népszerűsítésének.

A 2013-ban elindított, 15 fordulós Nemzeti Sörpingpong Liga (NSL) lezárására július 19-21-én a budapesti Római parton a I. Sörpingpong Fesztivál keretein belül kerül sor, amely egyben a versenysorozat döntője is lesz.

A hétvégén 64 csapat mérheti össze tudását a zenei programokkal és egyéb nappali szabadidős tevékenységekkel tarkított rendezvényen. Sok szeretettel várjuk a játék szerelmeseit, az érdeklődőket és mindenkit, aki csak egy kis kikapcsolódásra vágyik.

A SPP fesztiválon értékes nyeremények (az I. helyezett kétszemélyes utat nyer Prágába) mellett koncertek, DJ-k és színes programok várnak.  Ne is szaporítsuk tovább a szót, nézd meg magadnak: I. Sörpingpong Fesztivál Elővételben a nevezés 5500 Ft/fő, ami mindkét napra, mindkét tornán fedezi az összes sört, amit megiszol (ez legalább 6 liter). Ha csak nézelődnél, szórakoznál, és táncolnál, akkor is várunk. A két napos bérlet ára elővételben csak 1300 Ft.

Ne maradj le, és nyerj játszva!

Facebook-esemény

Várunk sok szeretettel és sörrel:

Magyar Sörpingpong Egyesület (MSE)