Folytatódik a Bárczi Filmklub

Az őszi félév témája: a játék-határok, a játék szerepe a gyógypedagógiai terápiákban, játék és fantáziavilág, játékszenvedély, művészetterápia, csapatépítő játékok.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és az Odeon közös szervezésében már másfél éve nagy sikerrel működik a Bárczi Filmklub. A rendezvénysorozat azzal a céllal jött létre, hogy a segítő-gyógyító hivatásra készülők, és a már azt gyakorló szakemberek számára egy lehetséges új fórum nyíljon, mely amellett, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosít, olyan filmeket mutat be, melyek szakmailag is gondolatébresztők, s a történetek segítségével saját munkájuk és segítő énjük is új szempontokat kaphasson. A filmklub 2012 őszétől új helyszínre költözik: az Örökmozgó Filmmúzeumban lesznek a vetítések csütörtök esténként.

Az őszi félévben a téma: a játék-határok, a játék szerepe a gyógypedagógiai terápiákban, a játék, ami eldurvul, játék és fantáziavilág, játékszenvedély, művészetterápia, csapatépítő játékok. A filmklub állandó moderátora Teszler Tamás, az Odeon munkatársa, a vendégek a témában érintett gyógypedagógusok, pszichológusok és művészetterapeuták.

Novemberi-decemberi műsor:

november 22.
Tréfa (r.: Gárdos Péter)

december 6.
Team Building (r.: Almási Réka)

A műsorváltoztatás jogát fenntartják!

Jegyár: diák 800, felnőtt 990 Ft.