Fishing on Orfű

A háromnapos fesztivál az eddigi években is számtalan jóféle magyar alternatív zenekart felsorakoztatott, ez most sem lesz másképp. ÉrkezikPéterfy Bori & Love Band, aQuimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, aBudapest Bár, a 30Y és a PASO. A sort pedig folytathatjuk még, jön a Magashegyi Underground, a Supernem, az Intim Torna Illegál, az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk és a 2012-ben csupán egy koncertet adó Isten Háta Mögött is.

A magyar mezőnyt tovább erősítik a külföldi fellépők, olyan aktuális és feltörekvő zenekarok mint aChew Lips, a Modestep, az Inspector Cluzo, a Maybeshewill vagy a blues-legenda Ripoff Raskolnikov.

Ahogy a korábbi években is történt, a két nagyszínpad most is felváltva kínálja a programokat, így nem lesz időbeli átfedés a koncertek között. Az A38-Recorder sátor és a Café sátor színpadain tematikusan jönnek a különböző műfajok hazai képviselői. A fesztiválon jól megférnek egymás mellett az olyan előadók mint a Belga, a Soerii & Poolek, az Akkezdet Phiai vagy Ganxsta Zolee, az Irie Mafia, aFish!, de még Ferenczi György és a Rackajam és a Kaláka is.

Részletes program a fesztivál weboldalán, ahol a zenei kínálat mellett a különböző off programokat is csekkolhatjátok, mint például a Fröccstúra vagy a sportolási lehetőségek. Orfű, Panoráma Camping, június 21-23.

http://www.fishingonorfu.hu