Férfi Futsal Magyar Kupa: ELTE-BEAC – Rákosmenti FC a legjobb 8-ért!

“Kelet” és “Nyugat” összecsapását hozza a férfi futsal Magyar Kupa 3. fordulójának egyik slágermérkőzése, melyen két másodosztályú fővárosi együttes, az ELTE-BEAC és a Rákosmenti FC csapatai vívnak meg a továbbjutást jelentő győzelemért a Bogdánfy úti Sporttelepen!

A főszereplők a bajnoki mérkőzések monoton ritmusát egy kupamérkőzéssel törik meg, amely előzetesen egy kiélezett 40 – vagy még több – perccel kecsegtet a szurkolók számára. A csapatok nem ismeretlenek egymás számára: két évvel ezelőtti bajnokijaik egy döntetlen és egy ELTE-BEAC győzelmet hoztak, ám azóta a rákospalotai “csikók” beértek. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy az NB II. Keleti csoportjában 7 forduló után vezetik a pontvadászatot. Kénoszt Ferenc tanítványainak sem kell a szomszédba menni a győzelmek miatt: 7 mérkőzésen 5 alkalommal hagyták el diadalittasan a pályán és ennek köszönhetően a rájátszást érő helyek közelében található a tabellán. Azonban mindkét fél jól tudja: a kupa más “állatfaj”. Éppen ezért menjünk együtt a BÚSba szerdán, ugyanis az állandó fellépőnek számító ELTE Cheerleader csapat mellett ezúttal a hastáncosok is nektek rázzák!:)

További információkat a futsal-hungary oldalán olvashatsz a csapatokról és eddig teljesítményükről: http://futsal-hungary.hu/v001/foprogram.asp?p_foprog_lepes=0

A mérkőzést hirdető fb-esemény: https://www.facebook.com/events/465848766798682/

Regisztrálj most!

Foglalás zárva erre az eseményre.