ELTE ÁJK HÖK Bécsi adventi kirándulás

A nagy sikerű tavaszi prágai utazás után idén Adventkor Bécsbe látogat az ELTE ÁJK HÖK. Az egész napot az adventi vásárban töltheted el, két tucatnyi karácsonyi falu vár forralt borokkal és punccsal, jobbnál jobb éttermek Wiener Schnitzellel és még az egykori, ma is működő császári Schnaps-főzdébe is ellátogathatsz. Ne hagyjátok ki!

PROGRAM ÉS RÉSZLETEK:
Bécsi advent
Az adventi pompába öltöző Bécs hangulatos karácsonyi vásáraival, különleges atmoszférájával, sült gesztenye és forralt bor illatú utcáival évről évre több látogatót csalogat magához. A császárváros ekkor vendégül látja a világot. Aki egyszer enged a Bécsi advent csábításának az évről évre visszatér, hogy újra átélje ezt a csodát.

Az utazás programja:
Találkozó és indulás Budapestről a reggeli órákban (Budapest, Déli pályaudvar Krisztina körút felőli oldalán, Mercure Hotel mögötti parkoló, CBA áruház mellett: 7:00), érkezés délelőtt Bécs belvárosába. Szabadidő a városban, múzeumlátogatási lehetőség, a számtalan adventi vásár megtekintése. A standokon kézműves és különleges ajándékokat vásárolhatsz szeretteidnek. A vásárok specialitásai a hagyományos mézeskalácsok, kolbászárusok, melyhez kiváló forralt borokat és finomabbnál finomabb puncsokat kóstolhatsz. Szombatonként a bécsi bolhapiacon is több száz árus kelleti portékáit. Az érdeklődőknek kastélylátogatási lehetőség Schönbrunnban, ahol szintén karácsonyi vásár várja a látogatókat. A nagy bevásárló utcák áruházaiban is tombol a bevásárlási láz. Miután mindent megvettél és megkóstoltál mi szem szájnak ingere, kora este hazaindás Bécsből, Budapestre 22-23 óra között érkezés.

Az utazás ára:
5.500 Ft/fő (tartalmazza az utazást és az idegenvezetést)
+ Fakultatív látogatás a császári Schnaps (,,pálinka”) múzeumba, 3-fajta schnaps kóstolással 7 EUR/fő-ért
Jelentkezés menete:
Jelentkezés a HÖK IRODÁN, Tóth Rékánál! Az alábbi adatokkal: név, születési dátum, e-mail és telefonszám! November 26-ig.
Ne hagyjátok ki! Hatalmas élmény!

https://www.facebook.com/events/571006746248346/