Egy jó OMHV ötlet most EFOTT bérletet ér!

A szorgalmi időszak végeztél egyre sűrűsödnek az egyetemistákat körülvevő rövidítések: ZH, ZV, UV, OMHV… Ez utóbbi természetesen az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése kérdőívet takarja, de ez a négy betű a rövidítés feloldásainak végtelen tárházát hordozza magában.
Kreatív játékra invitálunk, amivel most – ismét egy rövidítés – EFOTT bérletet nyerhetsz!A játék menete a következő:
1. Találj ki egy ötletes feloldást az OMHV rövidítésre!
2. Keress hozzá egy képet a neten, ami úgy gondolod, jó illusztráció lenne hozzá!
3. Töltsd fel a képet az esemény üzenőfalára (a rövidítés megadásával együtt természetesen)!
4. Gyűjts minél több like-ot a képedre!

A legjobb ötletekből matrica készül, a legtöbb like-ot összegyűjtő kép ötletgazdája pedig egy EFOTT bérlettel lesz gazdagabb!

A játék határideje május 31. 23:59 Eredményhirdetés június 1-én.
Egy pályázó több képpel is pályázhat!

– OMHV Kisokos –

Mi is az az OMHV?
Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése egy kérdőív, amit minden félév vizsgaidőszakában a NEPTUN-ban lehet kitölteni, ennek segítségével visszajelzést adhatsz felvett kurzusaidról és értékelheted oktatóid munkáját.

Miért fontos, hogy kitöltsem a kérdőívet?
A minőségi oktatás megmaradása érdekében az ELTE számára kiemelten fontos, hogy megismerje az Egyetemen folyó képzéssel kapcsolatos véleményedet, ezért nagy figyelmet fordítunk az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésére. Oktatóid visszajelzést kaphatnak kurzusuk megítélésről, az Egyetem és a Karok pedig információhoz jutnak arról, hogy milyen véleményt alkottál a képzésről. Minél nagyobb a kérdőív kitöltöttsége, annál inkább hitelesebb és felhasználhatóbb a kérdőív által nyújtott információ.
Ezen felül, a következő félév rangsorolásos jelentkezésénél +8 pontot kaphatsz a rangodhoz – talán ez sem utolsó szempont.

Hol tudom kitölteni a kérdőívet?
A kérdőíveket a NEPTUN tanulmányi rendszer főmenüjének Ügyintézés menüpontjának Kérdőívek almenüpontjában tudod kitölteni. Arról, hogy még van kitöltetlen OMHV kérdőíved a tanulmányi rendszer belépéskor értesít is.

Meddig lehet kitölteni?
Az OMHV kérdőívet a vizsgaidőszak végéig van lehetőséged kitölteni, ami ebben a félévben 2014. július 3. 23:59

A kitöltéshez meg kell adnom a nevemet?
Nem, a kitöltés és az eredmények feldolgozása név nélkül, ANONIM módon történik.

Facebook