Áprilisban újra SportPont Fesztivál!

Tied a város legjobb egyetemi futsal, kosár vagy röpi csapata? Bírnád, ha az idei EFOTT-on ingyen hetijeggyel a zsebedben sportolhatnál? Benne vagy egy laza délutánban a haverokkal, ahol akár kviddicsezhetsz vagy strandkidobósozhatsz is? Jól gondolod, ezen a napon Neked idén is pont itt a helyed!

A SportPont Program bemutatja a tavasz legnagyobb hallgatói sportünnepét, a SportPont Fesztivált. Az országos road show budapesti állomása 2013. április 12-én (pénteken) a Bogdánfy úti Sporttelepen kerül megrendezésre. Naprakész infókhoz csatlakozzatok a FB oldalunkhoz!

2013-ban az ELTE, a Corvinus a BME, és a PPKE rendezi a SportPont Fesztivál budapesti regionális fordulóját. A négy csapatsportág – futsal, kosárlabda, röplabda (nyeremény: EFOTT heti jegy) és kviddics (nyeremény: EFOTT napi jegy) – legjobbjai automatikusan bejutnak a júniusi országos döntőbe (EFOTT, Zánka, 2013. június 25-30.), ám azok se csüggedjenek, akik esetleg nem rajonganak az efféle labdás mókákért. Lesz ugyanis itt minden, amit csak el tudtok képzelni: többek között a mobiltelefon-hajítást, a barátnőcipelést, a szkandert, a party kick-boxot, a falmászást és sörpingongot kipróbálhatjátok majd! A nap végeztével pedig az EFOTT Road Show jóvoltából egy óriási közös bulin pihenhetitek ki a sportolás – vagy éppen a barátnőcipelés – fáradalmait!
Végezetül azt se felejtsétek el, hogy az eseményen való részvétellel SportPONTokat gyűjthettek, melyekért cserébe értékes ajándékok üthetik a markotokat!

További információk a programokkal és a nevezéssel kapcsolatban:
A SportPont Program Facebook oldalán:
http://www.facebook.com/sportPONTprogram
és a SportPont Program honlapján!

Facebook-esemény