1 csapat 5 fővel: 1 célért és 25 korsó sörért! – Középtávú Magyar Egyetemi Triatlon Kupa

Ezzel a szlogennel invitálnak titeket a szervezők a 2013-as Középtávú Egyetemi Kupára, mely a Balatonman Triatlonfesztivál keretein belül kerül megrendezésre június 13-16. között Balatonfürden. Ha szeretsz úszni, futni, kerékpározni és ezt még szívesebben teszed csapatban egy jó buli keretében, akkor szedjetek össze öt-öt fős csapatokat és irány a Balaton! Külön érdekesség, hogy az egyetemi csapatokba várják a szervezők oktatók részvételét is, így itt az idő hogy a sportos tanárokat is megmozdítsátok egyetemetek vagy főiskolátok színeiben!

A váltóversenyen az egyetemi csapatok mindegyike öt főből áll. A verseny középtávon zajlik, ahol 1,9 km úszás, 90 km biciklizés és 21,1 km futás vár a csapatokra. Az úszást egy versenyzőnek kell teljesítenie, ezen kívül a váltótagok a válózónán belül bárhol és bármikor vátlhatják egymást. Csapattag lehet az adott egyetem vagy főiskola tanulója és oktatója is.

Az első három csapat díjazásban részesül, és minden egyetemi csapatot megvendégelnek 25-25 korsó sörre a versenyközpontban.

Az egyetemi csapatok számára a szervezők kedvezményes nevezési lehetőséget biztosítanak: 6 990 Ft/fő vagy 34 950 Ft/csapat.

A nevezési díj a rendezés költségein túl rajtcsomagot, emblémázott Saucony technikai pólót, háromszori étkezést, kedvezményeket a Sunsity egész területére, tombolát, és igény esetén kedvezményes szálláslehetőséget is tartalmaz.

Szervezzétek meg csapataitokat és jelentkezzetek a www.balatonman.hu oldalon vagy az egyetemivalto@gmail.com e-mail címen. Na hagyjátok ki! Nagy buli lesz!