Friss diplomásoknak

Véget ért a 2013/2014-es tanév tavaszi szemesztere, amely sokak számára egyúttal az egyetemi évek végét is jelenti (ha csak egy időre is).

Az államvizsgák véget értek, a diplomaosztók már javában zajlanak, hamarosan minden sikeresen abszolvált hallgató kezébe veheti oklevelét.

A Társadalomtudományi Karon két részben, július 5-én már lezajlott az átadó ünnepség. Tausz Katalin dékán bátorságot kívánt beszédében az újdonsült diplomásoknak, teljes beszédét itt elolvashatjátok.

A TÓK diplomásai július 15-én, kedden kapják kézhez okleveleiket, a tanítók, csecsemő- és kisgyermeknevelőknek 9 órakor, az óvodapedagógus alapszakon és a szakirányú továbbképzési szakokon végzetteknek pedig 10 óra 30 perckor kell megjelenniük.

A BTK-n július 16-án és 18-án vehetik át okleveleiket a hallgatók: mindkét nap reggel 10 órakor kezdődnek az első ünnepségek, ám a pontos beosztást itt találhatjátok.

Bárczisoknak július 17-én 14 órakor, valamint a továbbképzéses hallgatók számára a BTK-val egyidejűleg július 18-án 11-kor (nappali BA és MA szakosok részére) és délután 2-kor (levelező szakosok részére) rendezik az ünnepséget.

A TÁTK-hoz hasonlóan az Állam- és Jogtudományi Kar is túl van már néhány diplomaosztó ünnepségen, az utolsót július 18-án 10 órakor és 12 órakor tartják a jogászok számára.

A Természettudományi Kar végzős hallgatói július 25-én kerülnek sorra, ők a Pázmány Péter sétány 1/A épületének Gömb aulájában vehetik át diplomáikat. Reggel 9 óra 30 perckor a Biológia Intézet, a Környezettudományi Centrum, a tudománykommunikáció a természettudományban mesterképzés, a tanári mesterképzés, valamint a tanári kiegészítő képzés hallgatói, 12 órakor a Földrajz- és Földtudományi Intézet, 15 órakor pedig a Kémia Intézet, a Fizika Intézet, valamint a Matematika Intézet hallgatói számára tartanak ünnepséget.

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar július 30-án szerdán, és július 31-én csütörtökön adja át az okleveleket a 2013/2014. tanév tavaszi félévében végzettek számára. Helyszín az Aula lesz, további részletes időpontokat itt találhatsz.

A PPK után augusztus 1-jén az Informatikai Kar végzősei következnek, ők a TÁTK-sok és a TTK-sok után szintén a Lágymányosi Campuson vehetik át diplomáikat.

Kép: bywine.nl

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]