We <3 Blog

Miért tartjuk fontosnak, hogy az ELTE-nek legyen blogja is?

A kérdés rossz… miért tartjátok Ti fontosnak? Mert ez a hely Rólatok szól. Írjatok, amikor kedvetek szottyan, kommenteljetek, vagy csak simán szórakozzatok.

Blogolni és blogokat olvasni netfüggő világunkban olyan alapvető napi rutinnak számít, mint a vizsgaidőszakban éjszakánként kávét és energiaitalt pusztítani.

Blogolhatsz magadnak, de ha jól csinálod, lehet, hogy az egész világ a Te véleményedre lesz kíváncsi. Alkothatsz magányos farkasként, vagy egy profi bloggercsapat tagjaként is. Nincsenek szabályok, a műfaj lényege és ereje pont a kötetlenségében rejlik.

Mivel annyit hallunk az egyetem sokszínűségéről, gondoltunk egy merészet, és létrehoztuk a az ELTE saját blogját, ahol bárki megvillanthat valamit magából. A blognak nincs konkrét célja, csak azt szeretnénk, hogy sok érdekeset írjatok, ezen keresztül pedig szülessen egy aktív közösség, amely napi rendszerességgel cserél eszmét nálunk.

A blog az ELTE Online édesgyereke, de bizonyos szempontból még izgalmasabb is nála, ide ugyanis (szinte) minden téma jöhet, az erasmusos kalandoktól az atomfizikáig. Nincsenek szerkesztők, csak Ti vagytok, úgyhogy, ha mindenki felkapaszkodott a fedélzetre, akkor kopogjanak a klaviatúrák!