LEN 3. nap és Bölcsész Napok 4. nap programajánló

A LEN haramdik és a Bölcsész Napok utolsó előtti napján is jobbnál jobb programokkal várnak mindenkit!

A LEN harmadik napján rendezik meg a Dunai Regattát, ahol külföldi és magyar evezős és sárákányhajós csapatok mérik össze tudásukat, e mellett pedig koncertek és más programok is várják, azokat, akik kilátogatnak.

A Civil Faluban ma is 16:00-tól kezdődnek  a Táncbemutatók és 20:00-tól a  Kareoke Sátor is kinyit. A Bermuda Bárban 19:00 és 01:00 között Dj Gyurex tolja a party slágereket, 23:00-tól pedig a tektektek kitalálója, Chris Lawyer zenél. A Burn Arénában 19:30-tól az Albert Hoffmann Bt. lép fel, 20:30 és 22:30 között pedig már Dj Gozth szolgáltatja a bulit. 21:30-kor a Hősök is színpadra lép, 01:00-tól pedig már Karmatronic djskedik. A Fütyülős Stage-n 20:00-kor a Jurij nyit, utánuk pedig Dj Soulja következik.

 

A Bölcsész Napok utolsó előtti napján a KK Teraszon 14:00-tól Péter Tamás-bűvész, utána Paralimpikonok, a Rebel Lion tánccsoport és a Likőr kórus lép fel. 6-tól jönnek a koncertek, ahol a Vadvirágok kezdenek, aztán Anna and the Barbies lép a színpadra, este 10-től pedig kezdetét veszi a Bölcsész Felező Buli, ahol Dj Szasza és a haverok teremtik meg a party hangulatát. A Treffort KertCivil sétányán Esélyegyenlőségi programok és Kalandpark várja egész nap a kilátogatókat. Természetesen ma is lesznek konferenciák, beszélgetések, 10:00-től Napóleon konferencia és Portugál napos filmvetítés, 14:00-tól Egy bölcsész a média világában, beszélgetés D. Tóth Krisztával, 17:00-tól Rudolf Péter vár mindekit. És ma is kint van egész nap a Piatnik társasjáték klub.

Használjátok ki a jó időt és gyertek LEN-re és Bölcsész Napokra és bulizzunk együtt egy jót!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]