LEN 3. nap

Folytatódik a LEN: Dunai Regatta, Hősök, Chris Lawyer és ez még csak a kezdet.

Csütörtökön már kora délután is rengeteg programmal várták a látogatókat. A Civil Falu mellett a Dunai Regattán fogadták a szurkolókat egész napos programmal. Már 1-kor megnyitotta kapuit a JátszóSziget, ahol sör curling, sör pingpong és még számos egyéb elfoglaltságot találhatott az, aki a Műegyetem rakparton járt. A Regatta házigazdája Gundel Takács Gábor volt, a futamok között pedig koncertekkel, flashmobbal, dumaszínházzal szórakoztatták a közönséget. Kora délután fellépett Mary PopKids, majd a díjátadó után a Compact Disco zárta az eseményt. A versenyeket a Semmelweis- és a Széchenyi Egyetem nyerték.

Fél 8-tól a LEN-en is beindult az élet. A Fütyülős Stage-ben a Jurij kezdett, nagyon sokan vettek részt, többen a sátron kívülről hallgatták a zenekart, ezzel egy időben a Burn Arénában az Albert Hoffmann Bt. játszott, valamivel kisebb volt a tömeg, de pörgős számaikkal nagyon jó hangulatot teremtettek. Őket követte DJ Gozth majd egy óra múlva fél 10-től már a Hősök adott teltházas koncertet ugyanitt. Az aréna programját csütörtökön Karmatronic zárta.

A Bermuda bár tegnapi rezidense DJ Gyurex volt, majd este 11-től Chris Lawyer pörgette a lemezeket. Hatalmas volt a tömeg és eszméletlen a hangulat. A Fütyülős Stage-ben Dj Soulja gondoskodott a jó hangulatról fél 10-től egészen hajnalig.

A mai záró napon hasonló jó buli várható, LEN találkozunk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]