LEN 4. nap programajánló

Készüljetek fel, utolsó nap is rengeteg programmal vár minket a LEN, szóval nagy levegő és ugorjatok fejest az utolsó este programjaiba!

Utolsó nap sem hagynak minket unatkozni a szervezők, így aki még nem volt idén LEN, vagy egy jó kis programra vágyik péntek estére, az ne habozzon: elő a fesztivál arcot és bulizzuk ki magunkat együtt, mert legközelebb jövőre lehetünk LEN.

A teljesen biztosan felejthetetlen estéről 19:30-tól a Burna Arénában a Firkin gondoskodik. Kétórás koncertjük alatt azok, akik szeretik az őrült ugrálós ír muzsikát, amit a srácok játszanak, bizonyára a lelküket is ki fogják tombolni.

Akik ez idő alatt inkább felszabadult nevetésre -avagy nevettetésre vágynak – nekik a Fütyülős Stage-n, a helyük. Itt 19.30-tól Rekop György stand up comedy-vel edzi a jelenlévők rekeszizmát. Visszatérve a Burn Arénába, a Firkin koncert után Belga ad koncertet, majd a meglepetés vendég érkezik: Kozsó. A sort DJ O’neil zárja, aki egészen fél négyig pörgeti a lemezeket.

A Fütyülős Stage-n eközben a stand up comedy okozta nevetés utáni űrben az Elemen zenekar fog zenélni Őket pedig Dj Smash, Palotai és végül de nem utolsó sorban Smash Up követik.

Ha kihagynátok a koncerteket és az egész estét csak a bulizásnak szentelnétek, akkor ugorjatok be a Bermuda Bárba, ahol már 19.00-tól elkezdhetitek a féktelen éjszakát Dj Gyurex segítségével. Őt Whiteboy követi, majd lezárásként újra Dj Gyurex szolgáltatja a jobbnál jobb mixeket.

Akik még nem tették, ne felejtsenek el körbenézni a Civil Faluban, de negyedik nap is lesz lehetőségünk 16-18 között a táncbemutatókat szemlélni. Azok, akik tánc helyett inkább énekben érzik magukat erősnek, a Karaoke sátrat érdemes keresni. Ők 8-kor nyitnak és egészen 2-ig játszhatjuk náluk a pacsirtát.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]