LEN 2. nap

Koncertek, BURNPONG, fesztiválhangulat és még egy rakás program. Nagy tömeg gyűlt össze a LEN 2. napján.

A délutáni pörgés után a Civil Faluban, a színpadok felé vezetett az utunk, ahol kedvünkre válogathattunk a különböző zenei stílusok között. Fél nyolckor minden színpadon feldördült a zene és beütött a fesztiválhangulat.

A Burn Arénában legnagyobb meglepetésunkre nem DJ Juhász Laci kezdett, hanem Guns n’ Roses számokat hallgathattunk, mégpedig a Hollywood Rose nevű Guns n’ Roses Tribute Band jóvoltából. Röviddel utánik pedig máris Majka & Curtis vette át a stafétát a színpadon és természetesen elhangzott a jól ismert Belehalok című szám is. Éjféltől az aréna hangulatfelelőse Julia Carpenter volt és iszonyatos tömeg gyűlt össze a Burn Arénában. A Burn Aréna előtt pedig még pörgött a BURNPONG.

Ezzel párhuzamosan a Fütyülős Stage-ben és a Bermuda Bár-ban is felálltak a DJ-k és a kezdeti pangást követően folyamatosan szivárogtak a színpadokhoz az emberek. A Fütyülős Stage-ben DJ Dawe, a Bermuda Bárban pedig az ÁJK-s bulikról is jól ismert D&K pörgette a lemezeket, ahol lassan olyan tömeg gyűlt össze a színpad előtt, hogy már alig-alig fértek el a tánctéren. Ők voltak az est hangulatfelelősei, csak este 11 és hajnali 1 között váltotta őket Revolution.

Az esőzéseket követően még vizes maradt a fű és néhol hatalmas sártengerekbe ütközhetett az ember, ha nem figyelt eléggé. Az egyetem környéke felismerhetetlenné vált a hatalmas tömegtől, teljes volt a fesztiválhangulat. A keddi látogatottsághoz képest mindenkinek az volt a benyomása, hogy sokkal többen látogattak ki szerdán.

A sátrak már most is állnak és a Civil Faluban várják folyamatosan a látogatókat különféle játékokkal és érdekességekkel, érdemes ellátogatni. Hamarosan elindulnak az első futamok a Dunai Regattán is, este pedig fellép többek között a Hősök és Karmatronic is.

Gyertek, mert eszméletLEN lesz!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]