LEN 2. nap és Bölcsész Napok 3. nap programajánló

Ha szerda, akkor folytatódik a LEN és a Bölcsész Napok!

Az idei LEN második, a Bölcsész Napok pedig harmadik napjához ér szerdán és rengeteg programmal vár mindenkit a Lágymányosi Campus és a Múzeum körút is!

A LEN-en a déltől nyitó Civil Faluban 16:00-tól Táncbemutatók lesznek, este 8-tól pedig kinyit a Kareoke sátor. Fél 8-tól pedig már kezdődnek a bulik is, a Bermuda bárban ekkor és hajnali 1-kor is az ÁJK-s bulikról jól ismert D&K dj-skedik, közöttük pedig 23:00-kor Revolution veszi át a pultot. A Burn arénában Dj Juhász Laci kezd, fél 11-től Majka és Curtis lép fel, aztán pedig két Juhász Laci blokk között Julia Carpenter is pörget pár party slágert. A Fütyülős Stage-en a Hollywood Rose, Guns ‘n’ Roses tribute zenekar játszik, utána pedig Dj Dawe csinál egy jó kis bulit.

 

A Bölcsész Napokon már reggel elkezdődnek a konferenciák, 9:30-tól egészen délutánig a BLOG Konferencia, 10-től estig a Portugál Nyelv Napja, fél 4-től pedig egy előadás Germanus Gyula kutatásairól várja az érdeklődőket. Ezen kívül Piatnik Társasjáték Klub és Bajvívók, a Civil sétányon, a Treffort Kertben szórakoztatják egész nap a látogatókat. A KK Teraszon délután 3-tól Improvizációs Színház, 5-től Talko, 18:00-tól Szemafor, este 8-tól pedig az ír zene magyar képviselői, a Paddy and the Rats lép fel. A koncert után kezdetét veszi a Bölcsész buli és a kareoke, Dj Szasza és barátai segítségével.

Így tehát találkozzunk holnap is a BN-en és LEN is!

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]