Egyszer volt egy Nedves Est…

A már 8 éve tartó bulisorozat újabb állomása következik november 8-án a Széchenyi Fürdőben, amikor új felépítéssel és jobbnál jobb fellépőkkel jön a Nedves Est!

A történet 2005-re nyúlik vissza, amikor a tavaszi félévben megtartották az első Vizes Estet a Kispesti Uszodában, ez azonban közel sem volt akkora rendezvény mint a mostaniak, inkább egy szűkebb körű medencés partyra hajazott. Az első igazi Nedves Estre a következő év novemberében került sor, ez már jobban hasonlított a mostani bulikra. 2010-ig ez a sorozat jól is működött, a West Balkán után azonban a szabályok  változásával nehéz volt olyan uszodát találni, ami alkalmas lenne a megrendezésre és a hallgatók pénztárcáját se üríti ki teljesen, így egy év kimaradt, de 2011-ben már a Széchenyi Fürdőben egy nagyobb lélegzetű eseményként tért vissza.

A Szecska Budapest és Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ami 1913 óta várja gyógyfürdős medencéivel a látogatókat. Befogadása jóval nagyobb, mint az előző helyszíné, a Kispesti Uszodáé, ahova 250 fő fér, itt 1800 ember nyugodtan és kényelmesen bulizhat egyszerre.

A szórakozni vágyóknak 3 nagy medence, hatalmas szauna, hőkabin és kneipp medence áll rendelkezésére, valamint  a szervezők idén a dj pultokat (most már kettőt) leteszik a medencék közé a még nagyobb élmény érdekében, így igazán test és medence közelből lesz élvezhető  a zene, amit 4 elismert dj szolgáltat majd.

Egyenesen Olaszországból érkezik a Fürdőbe Karmatronic, akit legutóbb a nyári Foci EB-n láthattatok dj-zni, de már több világsztárnak is készített remixeket, mint például, Beyonce, Shakira, Kelly Rowland vagy John Legend. A régi Rádió 1 és a mostani Music FM két sztár dj-je, Cooky és McGee a legjobb slágereket játssza majd, amikre garantáltan beindulnak a hullámok a medencékben. Budapest két talán legfelkapottabb helyének, a 4bronak és az Ötkertnek a rezidensei is tiszteletüket teszik a lemezjátszók mögött, Dj Soulja a soul, funky, hiphop és r’n’b vonalat erősíti, Dj Jami pedig a legzúzósabb mix-ekkel késztet majd partyzásra mindenkit.

Ezek után szerintem egyértelmű, hogy ez nem egy átlagos egyetemi buli, ami előtt iszogatunk és lemegyünk lötyögni, a Nedves Est teljesen más élményt ad, egy éjszaka egyszerre élvezheted a fürdőzés és a bulizás örömeit, még pedig legjobb egyetemi haverjaiddal Európa legszebb fürdőjében. A szervezők majdnem egy év alatt készülnek fel és rendezik meg az eseményt, a hatóságok, a Fürdő és a szponzorok segítségével, hogy ez az éjszaka mindenki számára felejthetetlen élmény lehessen.
Így tehát nem is lehet kérdés, hogy minden ELTE-snek mi lesz a programja november 8-án este 10-től! Bikiniket, fürdődresszeket, fürdőgatyákat, úszógumikat, vízipisztolyokat előkeresni és irány a Széchenyi Fürdő és a félév legjobb bulija!

Jegyárak:

Elővételben ELTE diákigazolvánnyal vagy ESN Kártyával: 1690 HUF  (Figyelem: A diákigazolványod / ESN kártyádat hozd magaddal, és mutasd be a helyszínen! Ha nincs a kártya a helyszínen, úgy a belépőjegyed Vendég (2290 HUF) árra kell kiegészítened!)

Elővételben Vendég jegy: 2290 HUF

Helyszínen egységesen:2490 HUF

Vízálló, nyakba akasztható pénztárca: 500 HUF

ELTE/ESN belépő kizárólag érvényes ELTE-s diákigazolvány/ESN kártya jegyvásárláskor történő felmutatásával, dolgozók, oktatók esetében pedig érvényes EHA-kóddal és fényképes igazolvány együttes bemutatásával igényelhető!

Jegyárusítás:

Jegyek 2012. október 25-től vásárolhatóak a kari ELTE Plusz Pontokon, nyitvatartási időben.

http://nedvesest.elte.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=k_oMfDIKJEM

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]