Holnap Nedves Est – Karmatronic is készül már

Holnap este többek között Karmatronic is pörgeti majd a legnagyobb party slágereket, így vele is beszélgettünk a Nedves Estről.

Csütörtök este a Széchenyi Fürdő megnyitja kapuit az ELTE-seknek és kezdetét veszi a Nedves Est, ahol az egyik nagy attrakció Karmatronic lesz, aki a legnagyobb világsztároknak is készített már remixeket, most pedig saját lemezén dolgozik.

Milánóban születtél és elég korán elkezdtél dj-skedni, hogy kerültél Magyarországra?

Édesanyám magyar és az Akadémián tanított festőművészetet, én is festettem, 12 éves koromban volt az első kiállításom, és a mai napig festek. Ez olyan nekem mint a zenélés, amit később kezdtem el csinálni, utána azonban abba kellett hagynom a tanulással együtt, hogy dolgozni tudjak, majd 6-7 éve kezdtem el újra zenélni – hobbiból, aztán véletlenül eljutott a zeném Beyoncé-hoz és a Sony-hoz, és akkor beindult minden.

Több híres sztárnak is készítettél remixet, melyik volt a kedvenced?

A jó fej emberekkel szeretek dolgozni és Michelle Williams például mindenképpen az. Vele személyesen is találkoztunk és a remix  elkészítése után Atlantic City-ben közösen elő is adtuk a számot. A remix csak Amerikában lett igazán ismert, ott viszont a Billboard Dance Chart első helyéig jutott, erre vagyok a legbüszkébb.

Most is a stúdióban vagy, min dolgozol jelenleg?

Most éppen a saját albumomon dolgozom. Most lett igazából időm a remixek mellett a saját dalaimra, úgyhogy megpróbálok valamilyen kiemelkedőt alkotni, mivel most már rengetegen nevezik magukat dj-nek vagy producernek, én pedig szeretnék kitűnni, így saját zenei tudásomat is megmutatom. Valami olyasmire lehet számítani, mint amilyen stílust Martin Solveig képvisel, tehát a populáris vonalon szeretnék mozogni.

Hallottál már a Nedves Estről? Hogy készülsz a holnapra?

Nem igazán. Hallottam már más fürdős bulikról, sőt kétszer már zenéltem is a Széchenyi Fürdőben, de bevallom őszintén, nem tudtam hogy az ELTE ilyen jó bulikat szervez.

Mit várhatnak tőled a holnapi bulizók?

A legnagyobb dolog szerintem az lesz, hogy megkértem Mc Ron-t, aki az idei Foci EB-n fellépett velem, hogy jöjjön el Svédországból és segítsen egy óriási bulit csinálni. Nagyon tehetséges srácnak tartom, biztosan jó hangulatot fogunk teremteni. Ezen kívül ott lesz még jó barátom, Dj Jam-i is, aki szintén fellép, és vele is beszéltünk már arról, hogyan készülünk. Én sok érdekes és új zenét hozok majd, lesz benne rocktól kezdve progresszíven át minden, persze szép zenei átfedésekkel.

Már csak egy nap és beindul az ősz legnagyobb bulija, így hát ma még mindenki pihenje ki magát, hogy holnap teljes erőbedobással tudjon bulizni a Nedves Esten!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]