ELTE Prémium – Chamrousse

Lassan ideje előszedni a melegebb cuccokat, hisz nem sokára nyakunkon a tél. Ami azt is jelenti, hogy záros határidőn belül beköszönt a síszezon. Szerencsére nem kell szállásfoglalással, utazásszervezéssel bíbelődnöd, hisz mi levesszük ezt a terhet a válladról: február 1-től 9-ig ugyanis megrendezésre kerül az ELTE Prémium sítábor.

Festői környezet, jó pár buli és még több sportolás a síelés szerelmeseinek – ezt nyújtja az ELTE Prémium sítábor. Csak azzal kell törődnöd a megterhelő vizsgák után, hogy kikapcsolódj és jól érezd magad. És hol lehetne ezt jobban megtenni, mint a festői Charmousse-ban? Hófödte hegycsúcsok, ameddig csak a szem ellát, tarkítva a színes ruhás síelőkkel, s a felvonókkal, mindezt pedig Franciaország egyik legszebb síparadicsomában.

A pályák rendkívül felszereltek, semmiből nincs hiány: 96 kilométeren 46 különböző útvonalon csúszhatunk. Mindegy, hogy kezdő vagy-e, vagy profi, mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb pályát, hisz mindenféle nehézségi szint megtalálható. Aki pedig még esetleg sohasem síelt, annak sem kell kétségbe esni, hisz tapasztalt oktatók gondoskodnak arról, hogy ez a sport közel kerüljön a szívünkhöz. Kényelmünket 26 felvonó biztosítja, melyekkel könnyedén megközelíthető bármelyik pálya. Persze nem csak síelésre nyílik lehetőség; lehet snowboardozni és korcsolyázni is, ha arra lenne igény. Sőt: a bérlet ára tartalmaz egy éjszakai síelést is kivilágított pályán.

Az elszállásolás apartmanokban fog történni, melyeket alapvetően 6 főre alakítottak ki, de természetesen igény szerint rendelkezésre áll 4-8-10 fős lakóhely is. A üdülőtelep maga egy gyönyörű lucfenyő ligetben található, s 8 minifaluból áll. Az apartmanok teljesen felszereltek, minden megtalálható bennük, amire csak szükségünk lehet (hűtő, mikró, sütő, mosogatógép, főzőfelszerelés). Ha kellően elfáradtunk a lejtőkön, akkor az üdülőtelep remek lehetőségeket nyújt a pihenésre: van pezsgőfürdő, szauna, meleg vizes medence és fitness terem is. Ha pedig további pörgésre vágyunk, az is könnyen megoldható. Csak a centrumig kell elmennünk, mely több pályáról is elérhető (de utazhatunk akár ingyenes síbusz járattal is). Itt bevásárolhatunk az üzletekben, vagy beülhetünk egy étterembe, esetleg egy italra az egyik pubba, este pedig táncolhatunk egy hatalmasat a helyi discoban.

Nem utolsó sorban pedig az árak: a 10 napos vakáció 79900 forintba fog kerülni. Az eseményen csak korlátozott számmal lehet részt venni, így érdemes minél hamarabb jegyet váltani, hisz a helyek folyamatosan fogynak. Jelentkezz te is, és tölts el egy felejthetetlen másfél hetet a francia Alpokban!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]