Timeless – még egy hét design

Még egy hétig látogatható a Szputnyik shop Timeless című rendhagyó kiállítása a Fogasházban.

A Szputnyik shop a slow fashion jegyében egy különleges időutazásra invitálja a divat és fotóművészet kedvelőit. A Fogasházban megrendezett időszakos kiállítás Heisler Zsófia és Krulik Marcell alkotásain keresztül mutatja be a vintage ruhák egyediségében, minőségében rejlő értékeket. A kiállítással párhuzamosan a helyszínen Szputnyik pop-up store tart nyitva, ahol a vintage igazi szerelmesei mellett a laikus érdeklődők is számos egyedi kincset találhatnak.

 

A kiállítás megnyitójáról Lengyel Vandát, a Szputnyik shop egyik munkatársát kérdeztük.

Mennyi érdeklődő volt a kiállítás megnyitón?

Örömmel mondhatjuk, hogy nagy volt az érdeklődés mind a kiállítás megnyitója, mind pedig a pop-up store iránt. A megnyitó óta is folyamatos a látogatottság. A kiállítás október 17-ig tart nyitva, így mindenkit bátorítunk arra, hogy látogasson el addig a Fogasházba.

Milyen visszajelzéseket kaptatok eddig?

A visszajelzések pozitívak. A látogatók érdeklődéssel fordulnak a slow fashion filozófiája felé; szívesen merülnek el a két fotós munkájában és a vintage stílus időtlenségében.

A pop-up store beváltotta a hozzá fűzött reményeket?

A pop-up store számos látogatót vonzott eddig. Az esti nyitva tartás (19.30-tól tartunk nyitva) lehetővé teszi a  rohanás nélküli, nyugalomban történő nézelődést, inspirációmerítést. A látogatók számára itt nemcsak a Szputnyik shop-ot és az általa képviselt sokszínűséget,  hanem a fotókon megjelenített vintage stílust is kézzelfoghatóvá tettük.

Akinek felkeltette az érdeklődését akár a fotókiállítás, akár a pop-up store, vagy egész egyszerűen csak rajong a vintage-ért, szaladjon a Fogasházba, még éppen odaér. A kiállítás október 17-ig látható, a pop-up store-ban pedig pénteken és szombaton 20% kedvezménnyel vásárolhattok a jelszó bemondásával.
Részletekért katt ide: https://www.facebook.com/szputnyikshop

Fotó: Szájer Fanni

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]