TTNY Napok 2012

2012-ben is megrendezésre kerülnek a TTNY Napok. Október 14 és 17 között számos szórakoztató programmal várják a kollégistákat.

Figyelem Tétény lakók!

2012-ben is megrendezésre kerülnek a TTNY Napok. Október 14 és 17 között számos szórakoztató programmal várják a kollégistákat.

Október 14-én kezdődik az eseménysorozat az Esélykiegyenlítő Focival az Óbudai Egyetem szervezésében.

Október 15-én, hétfőn, a sporté a főszerep, már lehet nevezni a csapatokkal. Délután azonban a kultúrális programokra helyeződik a hangsúly. Megtekinthető lesz egy kiállítás a kollégisták műveivel, fellép az Apokrif, a Madárdal együttes, majd a Boglya együttes. Este pedig Kovács Tomi fog zenélni.

Október 16-a, kedd, még mindig a csapatversenyekről szól. ESŐNAP lesz, ahol is bemutatkoznak a a kollégiumi önszerveződő csoportok. Később a Küszszeméremsértés játszik a büfében, majd a Hangulatexpressz következő megállója lesz Nagytétény és lakodalom hajnalig. A megfáradt kollégistákat tárt karokkal várják a Filmklubban.

Október 17-én pedig végre kiderül ki is viszi haza a Vándorkupát. Este a Pedig zenekar, később a Burnout zenekar játszik, a fellépéseket végül a Konyha zenekar zárja, majd buli egészen hajnalig.

A jegyek a helyszínen korlátozott számban, csak NUK lakóknak lesznek. Elővételben vasárnap estig vehetnek az ELTE-sek, esténként a DB irodában.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]