Elnökválasztás, ELTE HÖK

Információink szerint mégsem indul az ELTE HÖK elnöki pozíciójáért Lados Tamás, a Kabinet jelenlegi tudományos alelnöke, így valószínűleg Sujtó Attila (ELTE HÖK Kabinet, kommunikációs alelnök) az egyedüli pályázó. A jelentkezési határidő május 30., a tisztújító küldöttgyűlés június 1-jén lesz. 

Ahogy arról korábban már írtunk, nehezedett a jelentkezés folyamata: az elnöki pályázat mellett már a hallgatók legalább 2%-ának a támogató aláírását is szükséges leadni.

Sujtó Attilától megtudtuk, hogy a csapatával már jó ideje gyűjtik az aláírásokat, sőt már minden kar hallgatójától kapott, illetve a csapatával együtt kaptak jelölést, sőt több teljes ívet már leadtak és hitelesítettek az EHÖK irodán. Felvette a kapcsolatot a részönkormányzatok elnökeivel is, amennyiben azok szeretnék, a következő héten és az elnökválasztó küldöttgyűlés előtti napokban be fognak mutatkozni az elnökségek, küldöttgyűlések, választmányok előtt.

Sujtó Attila és csapata a végleges programot, mely A jövő érdekképviselete címet viseli, a napokban teszik nyilvánossá, a kérdéseket, véleményeket pedig továbbra is várják a sujto2016.elte.hu oldalon.

Kép: ehok.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]