Eljutottak Karácsfalvára a KEK-es adományok

Immár negyedik éve, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club közös szervezésében megvalósuló Kárpát-medencei Egyetemek Kupája jótékonysági kezdeményezéssel kapcsolódik össze. 2013-ban a Kárpátalján található Tiszakeresztúri Általános Iskola, 2014-ben a szabadkai Hallássérült Iskolaközpont, 2015-ben pedig a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központ tanulói, valamint sportolói részére gyűjtöttünk sportfelszereléseket és sportjátékokat. 2016-ban a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görög Katolikus Líceum lett a kiválasztott intézmény.

Az idei KEK jótékonysági gyűjtésének kedvezményezettje a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görög Katolikus Líceum lett, a szervező alakulat pedig a héten (május 18-19.) juttatta el a felajánlott sporteszközöket az iskola számára és BEAC-os kisbusz bizony színültig volt adományokkal.

A jótékonysági kezdeményezés fő védnökei voltak, illetve nélkülük ez az összetartást erősítő gyűjtés nem jött volna létre: Virág Tünde, Simon Gábor, Lukács Vivien, Lengyel Barbara, Sajben Marcell, Sajben Stefánia, Orbán Csilla, Zs Nagy Bernadett.

Minden adakozó szervezetnek és magánszemélynek köszönjük szépen még egyszer a felajánlásokat az ELTE-BEAC nevében, jövőre ugyanekkor ugyanitt találkozunk!

HAJRÁ ELTE! HAJRÁ BEAC! HAJRÁ KEK!

kek_2

Forrás: kek.elte.hu

Kép: Kárpát-medencei Egyetem Kupája (KEK) Facebook 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]