Elő a korcsolyákkal! – Ismét ELTE Jeges Est

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata szeretné hangulatosabbá tenni az adventi készülődést az egyetem hallgatói számára. December 2-án a városligeti műjégpályára várnak mindenkit, aki szívesen korcsolyázna egyet még a vizsgák előtt.

Idén újra megrendezésre kerül az ELTE Jeges Est az egyetem Hallgatói Önkormányzatának szervezésében. Az ünnepi hangulat kellő megalapozása érdekében ebben az évben nem februárban lesz a közös korcsolyázás, hanem az adventi időszak közepén. December 2-án este 20:30-as kapunyitással várnak minden érdeklődőt a városligeti műjégpályára. A program elsősorban az egyetem volt és jelenlegi hallgatóinak szól, de a rendezvény látogatása nyitva áll külsős barátok és családtagok számára is.

A jégrelépés fakultatív, ugyanakkor a szervezők a kevésbé bátrak számára is ajánlják az eseményen való részvételt, és garantálják a jó hangulatot a szárazföldön is. A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos szórakoztató programmal és meglepetéssel, valamint forró italokkal is készülnek a résztvevők számára.

Az esemény szuper lehetőség lehet a vizsgaidőszak előtti utolsó kikapcsolódásra, valamint a karácsonyi hangulat megalapozására. A Városligetben való korcsolyázás, a kivilágított Hősök tere és Vajdahunyad vára mellett csúszkálva, igazán exkluzív élményt jelenthet mindenki számára. A gyönyörű látvány mellé pedig még egy szuper, ELTE-s közösségi élményt is kapunk.

A rendezvénnyel kapcsolatos naprakész információkért érdemes követni a Jeges Est Facebook-eseményét. Itt közlik majd hamarosan a részletes tudnivalókat a jegyárakról és a programokról.

Ne hagyjátok ki!

Forrás: ELTE HÖK

A kép forrása: Csodálatos Magyarország

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]