Légy te a pszichológia magyarországi képviselője!

ELTE-s pszichológushallgatók, figyelem! A European Federation of Psychology Studnets Associations (EFPSA) – Európa legnagyobb pszichológushallgatókat tömörítő szervezete – keretein belül képviselhetitek hazánkat. A kiválasztott hallgatónak lehetősége adódik Magyarország küldötteként egy évre elkötelezni magát a pszichológia világában való aktív szerepvállalás iránt. A betöltendő feladatok közé elsősorban a magyar és külföldi pszichológia művelői, szervezetei, résztvevői közötti közvetítés és kapcsolattartás, valamint a pszichológia népszerűsítése tartozik.

Ha szívesen vennél részt nemzetközi, gyakran online vagy külföldi meetingeket, nem okoz gondot az angol nyelvű kommunikáció, pszichológia iránti elköteleződésed nem csak az előadások időtartamára terjed ki, akkor bátran jelentkezz a betöltendő kommunikációs pozícióra! Elsősorban olyan fiatalok jelentkezését várják, akik

  • szívesen vennének részt nemzetközi szakmai munkában,
  • élvezik a külföldiekkel való közös munkát,
  • szeretnének egy jó közösség tagja lenni,
  • számára nem okoz gondot az önálló munka, ügyes szervezői készségekkel rendelkeznek,
  • szükség esetén támogatásokra pályáznak a projektek finanszírozásához.

A pozíció önkéntes alapú, nagy fokú elköteleződést igényel május 1-i kezdettel egy éven keresztül heti rendszerességű aktivitást, valamint gyors online válaszkészséget igényel. A munkakört elnyerő hallgatót a Magyar Pszichológiai Társaság több tagozatból összeálló teamje mentorálja, informálja a szükséges tudnivalókról, fejleszti a készségeit a mandátum teljes időtartama alatt. Mindezek mellett a státusz velejárója, hogy automatikusan kvalifikálja magát az EFPSA évente egyszer megrendezett vezetőképzőjén (2016 őszén Horvátországban), valamint évi egyszeri kongresszusán (2017 májusán Azerbajdzsánban) ahol az anyaszervezet (www.efpsa.org) nyújt képzést.

A pozíció betöltéséhez három fordulós megmérettetésen kell megfelelnetek. A jelentkezéshez szükséges első teendő egy angol nyelvű önéletrajz, valamint motivációs levél csatolása a ifjusagitagozat.mpt@gmail.com e-mail címre 2016. április 18-ig, amit egy személyes interjú követ, majd a három legjobb pályázó közül az Assessment Center választja ki a legjobbat.

További információkért fordulj az MPT ifjúsági tagozatához, vagy tekintsd meg a következő tájékoztató jellegű videót.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]